nevie niekto nieco o tolerancii medzi tymito dvoma slovmi ? dost uvazujem nad kerkou, na predlakti, ale neviem, ci sa potom zamestnam za lekara nejdem, ale aj tak .... v KE v nemocnici som videl nejakeho zdravotnika, a mal celu ruku potetovanu, ale to
ja myslím, že tetovanie, alebo teda akákoľvek modifikácia tela ako piercingy a implantáty by ti pri vykonávaní akejkoľvek profesie nemali robiť problémy z hľadiska samotnej práce...ale všetci dobre vieme, ako ľudia vnímajú samotné tetovanie a preto si myslím, že pokiaľ ho mať nebudeš, bude to pre teba oveľa jednoduchšie sa zamestnať kdekoľvek....
tak ako neviem ja, ale u nás už na škole (zdravotná) je dosť študentov s tetovaním.. tak asi to nevadí, čo sa týka zamestnanosti,ale skôr asi tie predsudky niektorých ľudí
ahojte, neviem či to sem patrí ale chcela by som sa spýtať na niečo, či nemáte skúsenosti... dala som si tetovanie, tesne nad členok, je to dva dni čo ho mám a všetko je v poriadku, nemám s ním žiadne problémy, len jedne problém je že mi strašne opuchol celý členok a stále je opuch rovnaký a nič sa s ním nedeje... a ani nebolí, ani nič nemám začervenané, len mám nohu ako slon... nemáte niekto s kým skúsenosti ako dlho to bude trvať? alebo či niečo nie je v poriadku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a tiež si myslim že by to nemalo vadiť
keď si už dať, tak nejakú ozaj super, treba najsť na nete voľajúku, aby ťa zjedli od krásy ..........filip