cauko cauko takze.chcel by som si dat take mensie tattto a myslim si ze sa neoplati si za to davat platit velke prachy..chapete..a asi to ani nechcem navzdy..neviem..ludia sa menia to hej..tak co mi odporucate? .hennu ? ci nejaky tatto spray ? ..a k
nechápem, prečo niektorí pičujete, veď keď to nechce natrvalo, tak nech si to nedáva natrvalo, stejne by si tam teraz dal len nejakú blbosť, ktorá by sa mu o pár rokov prestala páčiť
hej chcem byt frajer presne! ..boze ludia ..je to zo sukromnych dovodov preco to tak chcem len sa normalne pytam a vy takto hej asi vyskusam tie zuvacky ..
tiež chcem tetovanie, ale motív aký si chcem dať môžem mať tiež iba dočasne a mám na to úplne jednoduchý dôvod ...
tak prečo to musí byť hneď póza ?
@matkodrevo tak preto henna sa mi zdá že neni až tak dlho, keď vravíš 5 rokov... ale to som si nie istá... buď teda sa treba zmieriť, že ho dáme preč potom, alebo ja ešte uvažujem nad bielym.. vraj aj neni taká trvácna tá farba, čo som počula, že dosť opaáva, a neni ani taká nápadná (čo pre mňa je dosť podstatné ) že ty o ňom budeš vedieť ale nebude ho vidno a biť do očí moc
@greyness no, chcem si dať buď teda motto po francúzsky, alebo šesťuholník alebo niečo čo bude symbolizovať, že áno, že si splním sen, že treba vydržať a bude dobre...
ale uznaj, keď budem tam, to akoby som chodila s príveskom eiffelovky na krku
ups sory, no hej, zmažem, lebo už to nebudem potrebovať mať stále na očiach... a aj nad tým som teda rozmýšľala, že by som k tomu pritetotavala niečo ..
ale v každom prípade riešim tú bielu farbu, lebo mám obavu aj že by mohli byť problámy kvôli zamestaniu a tak... ešte keď to chcem na zápästie... nech to nevyzerá ako pubertálna rebélia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Hualá - máš to lacno, rýchlo, bezbolestne a nie navždy
Dopadneš tak skvele ako ja Bol to len opilecný nápad po ktorom sme /skoro/ celá partia skončili na kožnom s dosť veľkými problémami ...
si daj normalne tetovanie, ktore sa dava do mensej hlbky a casom vybledne ( cca 5rokov, zalezi fakt ako ti to natetuje )
ak ma mat niekto kerku nech ju ma navzdy...
daj si tetovacku z brava a tak frajeruj
to chceš načo?aby ťa kamoši obdivovali? lebo tatoo sa dáva pre niečo iné..
tiež chcem tetovanie, ale motív aký si chcem dať môžem mať tiež iba dočasne a mám na to úplne jednoduchý dôvod ...
tak prečo to musí byť hneď póza ?
@matkodrevo tak preto henna sa mi zdá že neni až tak dlho, keď vravíš 5 rokov... ale to som si nie istá... buď teda sa treba zmieriť, že ho dáme preč potom, alebo ja ešte uvažujem nad bielym.. vraj aj neni taká trvácna tá farba, čo som počula, že dosť opaáva, a neni ani taká nápadná (čo pre mňa je dosť podstatné ) že ty o ňom budeš vedieť ale nebude ho vidno a biť do očí moc
ale uznaj, keď budem tam, to akoby som chodila s príveskom eiffelovky na krku
skôr by som to riešila tak, že si teda dám vytetovať nejakú časť toho a potom, keď si sen splním tak si k tomu niečo pritetujem.
ale v každom prípade riešim tú bielu farbu, lebo mám obavu aj že by mohli byť problámy kvôli zamestaniu a tak... ešte keď to chcem na zápästie... nech to nevyzerá ako pubertálna rebélia...