ja som si na 17 darovala tetovanie a je to fajn investicia, len si to musis premyslieť, lebo to mas proste na cely zivot a ked si das nejaku blbost tak smola
Dam ti radu. Najskor si poriadne premysli ci tetovanie chces. Ked si si nie isty, daj si to spravit hennou (vydrzi ti to tak mesiac - ako kedy) a uvidis. Potom si premysli CO a KAM chces a malo by to byt nieco co sa ti paci, co ta vystihuje atd Takze meno frajerky by som neriskoval
Ked toto vsetko budes mat, tak sem mozes hodit otazku kde sa dat tetovat, kolko vas to zhruba stalo popripade aj co si ludia myslia o tvojom napade (zistis reakcie neznamych).
Btw ked mas 17 tak tam musis ist s rodicmi (vacsinou)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tak neviem že či by som sa ja dal niekde potetovať ale asi nie.
Ale ak iba nejaké malé niekde na ruke tak v pohode.Ale nie že na celí chrbát alebo tak nejako.
Uvidim este..
Dam ti radu. Najskor si poriadne premysli ci tetovanie chces. Ked si si nie isty, daj si to spravit hennou (vydrzi ti to tak mesiac - ako kedy) a uvidis. Potom si premysli CO a KAM chces a malo by to byt nieco co sa ti paci, co ta vystihuje atd Takze meno frajerky by som neriskoval
Ked toto vsetko budes mat, tak sem mozes hodit otazku kde sa dat tetovat, kolko vas to zhruba stalo popripade aj co si ludia myslia o tvojom napade (zistis reakcie neznamych).
Btw ked mas 17 tak tam musis ist s rodicmi (vacsinou)
Ak si vyberies dobre, tak ano.