Dneska som sa s kamoškou v škole bavila, že či bude mať tetovanie a povedala mi, že jej kamoš povedal o babách s tetovaním, že sú to kurvy... Ja si myslím, že je to pekná blbosť. Tetovania sú podľa mňa mega. Čo na to hovoríte vy??? Chalani, myslíte si
Nemyslím si, že sú to kurvy, ale myslím si, že tetovanie je v súčasnosti akýmsi módnym trendom a booom, v dôsledku ktorého si už azda každý chce nejaký ten obrázok na telo vytetovať
Smutné však na tom je, že mnohí jednotlivci si tetovanie dávajú len tak z trucu, lebo "je to in, je to super, je to moderné a aktuálne" - napokon to dopadne tak, že mladý chalan/baba si dajú vytetovať totálnu kravinu na absolútne nezmyselné miesto, čím sú nútení s touto ohavnosťou žiť po zvyšok svojho života.
V otázke tetovania by som preto uplatnil príslovie : dva razy meraj, raz strihaj.
@pianokey aby som ti to objasnil. Kurva je žena, ktorá ponúka sexuálne služby a je za to určitou formou odmeňovaná.
Tetovanie je určitý druh kresby, pri ktorej sú pomocou tetovacej ihly čiastočky atramentu alebo iného farbiva nanášané pod kožu človeka. V odbornej terminológii ide o tzv. mikro-pigmentovú implantáciu.
Vidíš tam niekde súvis v týchto definíciách? Ja nie
nemyslim si, ze tetovania maju kurvy..kazdopadne si myslim, ze je to picovina..dobytok sa dava znackovat, aby sa vedelo ku ktoremu stadu patri..no a s tetovaniami to je analogicke
@pianokey tak ja tiež mám tetovanie ale ako kurva sa teda necitim a ani nespravam, hentaky nazor je hodný možno tak 80ročného človeka ktorý ma poriadne predsudky
@sibell810 súhlas @husky naser si veď ja chcem tetovanie tak v 16 " @mojdedo veď hej, ja som to nepovedala to nejaký idiot... @luthien nie len som bola zvedavá na názor iných @mia246 súhlasím @riddler hej je to primitív
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a tetovania sa mi nelúbia...a čo poznám kurvy tak čo viem, tak tetovačky nemajú
Smutné však na tom je, že mnohí jednotlivci si tetovanie dávajú len tak z trucu, lebo "je to in, je to super, je to moderné a aktuálne" - napokon to dopadne tak, že mladý chalan/baba si dajú vytetovať totálnu kravinu na absolútne nezmyselné miesto, čím sú nútení s touto ohavnosťou žiť po zvyšok svojho života.
V otázke tetovania by som preto uplatnil príslovie : dva razy meraj, raz strihaj.
@11 ani na metlakoch a rokeroch co pocuvas ? O_o ved bulleti su dokerovani celi, aj lordi maju kerky isto, ni ?
Tetovanie je určitý druh kresby, pri ktorej sú pomocou tetovacej ihly čiastočky atramentu alebo iného farbiva nanášané pod kožu človeka. V odbornej terminológii ide o tzv. mikro-pigmentovú implantáciu.
Vidíš tam niekde súvis v týchto definíciách? Ja nie
@husky naser si veď ja chcem tetovanie tak v 16 "
@mojdedo veď hej, ja som to nepovedala to nejaký idiot...
@luthien nie len som bola zvedavá na názor iných
@mia246 súhlasím
@riddler hej je to primitív