Zhliadol som pred chvíľou jedno video a tak by som chcel vedieť váš názor, či sa vám tam tetovanie páči alebo nie, rovnako sa môžte aj k piercingom vyjadriť
piercing sa mi páči, ale len jeden druh.. chvalabohu ten najmenej bolestivý, nechce sa mi hľadať ten obrázok teraz ale nevylučujem, že si taký v blízkej dobe dožičím, totiž už dlho túžim po ďalšom piercingu a toto mi príde ako veľmi vhodné miesto, na tvári by to bolo už príliš a iné časti tela ma nejako neoslovili
len si nejako reálne neviem predstaviť, ako prídem do toho štúdia, poviem čo chcem, objednám sa a prídem si to dať spraviť xD
a tiež neviem, prečo to sem píšem, ale tak čo je to piercing ako iný, konečne som sa mohla s niekým podeliť o tú myšlienku
Piercing sa mi nepáči...vlastne pokiaľ vidím peknú ženu,tak ma piercing koľkokrát odradí...je to vec každého,čo si na seba dá...ale prekvapuje ma,koľko ľudí to má...využitie to nemá žiadne,rizika pomerne vysoké a všetko len kvôli móde alebo výzoru.
tak vyzerá to dobre ale nechápem ženy čo si nechajú prepichnúť napríklad klitoris, veď to musí neskutočne bolieť ešte by som sa bál že si tam niečo doserem keby som bol na ich mieste
Mňa by celkom zaujímalo aj, ako sa žije chlapom s tým princom Albertom...či to niekedy nebolí... lebo ako esteticky sa mi ten trčiaci krúžok nepáči, ale možno je to zase fajn stimulátor
Piča je na jebanie a nemala by sa z nej robiť galéria alebo zber železa.To už fakt niektoré nevedia čo od dobroty.Skrátka som proti takýmto experimentom.
Milujem piercingy aj tetovania, nezáleží na tom kde, len ide o súdnosť človeka samého, či si dá na piču vytetovať modrú mačku Ale piercing na klitorise určite raz budem mať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
piercing sa mi páči, ale len jeden druh.. chvalabohu ten najmenej bolestivý, nechce sa mi hľadať ten obrázok teraz ale nevylučujem, že si taký v blízkej dobe dožičím, totiž už dlho túžim po ďalšom piercingu a toto mi príde ako veľmi vhodné miesto, na tvári by to bolo už príliš a iné časti tela ma nejako neoslovili
len si nejako reálne neviem predstaviť, ako prídem do toho štúdia, poviem čo chcem, objednám sa a prídem si to dať spraviť xD
a tiež neviem, prečo to sem píšem, ale tak čo je to piercing ako iný, konečne som sa mohla s niekým podeliť o tú myšlienku
ivo ty vieš ako na bukvičky pred spaním ..........filip
Nejake pekne cierne tetovanie by som si dal.