čaute...neviete mi niekto poradiť nejaké KVALITNÉ tetovacie štúdio v Bratislave a blízkom okolí ???..už mám jedno tetovanie..ale chcem skúsiť iného tatéra s iným štýlom...
osobne odporuucam to na obchodnej...bola som si tam dat prepichnut ucho...a kamoska tam bola tusim vcera abo tak nejak na tetovanie...nevem jak dopadla, od vtedy som sa s nou nebavila ale verim ze dobre... a na obchodnej je ete take jedno druhe,ale nevem ake to je... takze tak
@Little5maggie to druhe asi myslis bodegas..ale tam su predrazeni myslim..lebo ja chcem farebnu kerku a ta ma vyjde dost draho..ale ide mi o to či je ten tatér dobry...
@Mrshater asi sa tam pojdem fakt tento tyzden kuknut...uz aj s navrhom..nech mi spravi cenu..chcem dve lastovicky si dat k mojemu uz existujucemu tetovaniu..jednu teraz a jednu neskor na buduci rok niekedy...jedna bude ohnivo cervena/oranzova a druha modra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(pockat..ved s tebou si teraz pisem
ale tak sak popytaj sa a uvidis na kolko ta to vyjde
a co si das vytetovat?
btw...jj&devils tattoo