Poprosíím váás, alebo sa len tak popýtam, aj ked neporadíte ..,
Predvčerom som si dala tetovanie, sama som doma s kamaratkou a rodičia dnes dojdu z dovolenky.. ako im tak mierne a bezbolestne povedat, že mam tattoo? a že to nieje nakreslené fixkam
mne mama dopredu povedala, ze ked sa necham potetovat, tak ma vyhodi z domu a pevne verim tomu, ze je toho naozaj schopna, tak radsej nebudem pokusat stastie
Vela krát mi povedala, že nech si robím čo chcem, ak mam an to peniaze.. zaplatila som si to zo svojich penazí, takže sa nejak nebojím, už ruku mi neodtrhne ani to neošmirgluje, poznám ju že možno trošku bude v šoku zo začiatku ale rozdýcha to určite
moji do teraz nevedia mám kerku od februára...mama mi povedala, že keď si dám tak jej to nemám radšej ani vravieť...tak som nepovedala..a pritom pohode chodím doma už aj v nohavičkách ..nejak mi to je jedno už , keď uvidí tak bude chvíľu v šoku ale potom ok...ak to nemáš veľmi viditeľné tak ju tým zatiaľ tiež moc nezaťažuj
To ja taeto nezakecám, a myslím, že som dospelá a sama viem, čo chcem robit so svojim telom, ana toto som sa chystala asi 4 roky, a vždy som jej to aj hovorila, takže držte palce
Ja ju tým musím hned zatažit, kedže to mám nazápastí ale je zvyknutá na moje extremy, ružové vlasy, červene vlasy, fialové, blond, hnede, zase blond, oranžove.. Myslím, že ju to až tak neprekvapí, ale tak však, ona je zlata, ona to predýcha
inak to si podla mňa dobre urobila, že si s tým hneď došla, a neondzila sa s tým podľa mňa to rozdýcha ak vie že si taká extrémnejšia ako hovoríš, tak určite musela čakať aj toto
Keď som povedal, že sa idem dať potetovať, tak som si vypočul že soom jebnutý kretén, hovado, tetovania sú pre asociálov, mentálne narušených a budem vyzerať akoby som prišiel z väzenia. Hej, strašne rozhľadených a inteligentných rodičov mám, aj keď s piercingami a dredmi to išlo o niečo ľahšie
Asi by ma z domu rovno nevyhodili, ale počúvať ten primitívny pičung by ma vyštvali. Nevermind, o dva týždne vylietavam z rodičovského hniezda ďaleko do piče a snáď natrvalo, takže pýtať sa na ich názor rozhodne nebudem
Ja som sa s nasimi videla po pol roku, tatino nas zobral na zmrzku, povedala som im s velkym usmevom, ze mam pre nich na pleci prekvapko, tatino zafrflal, mamina si vypytala ukazat a bolo. A to som myslela, ze s toho budu robit vacsiu tragediu
prve bolo asi ze aha mam tetovanie, dalsie bolo mami, mam dalsie tetovanie a to posledne som len tak naznacila, ze mami opat dalsie a ukazala. si uz zvykla, aj ked to posledne musela trochu predychat moj mamin doteraz najvaznejsi komentar bol, ze ked skoncim potetovana od hlavy po paty tak ked pojdeme spolu na kavu budem kracat par krokov pred nou
@dadley ved to vyzera ako uplne v pohode situacia, normalne sa im s tym pochval a povedz, preco si si to dala...
ja som sa bal, ako to moje zoberie mama a ked ho uvidela, tak bola mierne mimo - lebo ona vlastne vobec nevedela, ze si chcem nieco take dat - a potom sa opytala, ci to mam normalne, natrvalo... tak som jej povedal, ze hej, ale ze sa nechystam menit vierovyznanie, tak ze by to nemalo vadit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale tak teoreticky, máš nad 18, je ich do toho hovno
ale ak to bolo za ich rpachy tak zase to nie
Pri piatom to už bolo horšie Veľa šťastia
Asi by ma z domu rovno nevyhodili, ale počúvať ten primitívny pičung by ma vyštvali. Nevermind, o dva týždne vylietavam z rodičovského hniezda ďaleko do piče a snáď natrvalo, takže pýtať sa na ich názor rozhodne nebudem
ja chcem na zápästie a mama povedala, že ked budem mať 18 tak kľudne
ja som sa bal, ako to moje zoberie mama a ked ho uvidela, tak bola mierne mimo - lebo ona vlastne vobec nevedela, ze si chcem nieco take dat - a potom sa opytala, ci to mam normalne, natrvalo... tak som jej povedal, ze hej, ale ze sa nechystam menit vierovyznanie, tak ze by to nemalo vadit