Ahooojte Máte tetovanie a mali ste niekedy problém s tým v práci alebo na pohovore ? Idem si práve dat za ucho take niečo dlho rovno pod vlasmi je to veľký problém pri hľadaní práci ?
Mám aj za uchom. A je to dosť odveci otázka kedže to tam ani poriadne nevidno.
Btw študujem niečo,kde je to vrámci profesie ako takej nie velmi vítané povedzme.. ale moja vec. A o prácu sa nebojím,ludia si vyberú podla skills ak nie tak budú další
Ja robotu hľadať nebudem-nájde si mňa pretože je po nás velký dopyt. Niečo ako nedostatok lekárov..
Nepotrebujem tu argumentovať,ale tak za uchom ved to ani nikto neuvidí.. A v podstate je mi to aj jedno ja robotu mať budem,či s tetovaním,či bez,či s tunelom v nose alebo bez..a ostatných mám na háku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a k teme...mam tetovanie...a nebol to problem...
s viditelnym miestom radsej pockaj, nikdy nevies, komu to moze prekazat..
Btw študujem niečo,kde je to vrámci profesie ako takej nie velmi vítané povedzme.. ale moja vec. A o prácu sa nebojím,ludia si vyberú podla skills ak nie tak budú další
ale zatial iba jeden typek to pochopil hned a pochvalil.
Ja robotu hľadať nebudem-nájde si mňa pretože je po nás velký dopyt. Niečo ako nedostatok lekárov..
Nepotrebujem tu argumentovať,ale tak za uchom ved to ani nikto neuvidí.. A v podstate je mi to aj jedno ja robotu mať budem,či s tetovaním,či bez,či s tunelom v nose alebo bez..a ostatných mám na háku..