Ja momentálne pracujem na návrhu, zaital to vyzerá super a šlo by to stredom chrbtice len to najprv dorobiť a potom nejak zohnať financie na zrealizovanie :/
Na celý bok...od bedier až k lopatke. A bude mať význam, ale skôr osobný, než patetický (á la lotusový kvet lebo bratranec sestry otca môjho psa umrel a mal rád lotusové kvety)
s kamarátkou si plánujeme dať malé srdiečko na vnútornú stranu malíčka. taká spomienka,nakoľko ja o pár mesiacov odchádzam a ona tu zostáva a okrem toho mám ešte plno vecí ktoré chcem na svojom tele zvečniť a áno,majú pre mňa význam ale tiež skôr taký osobný.
na plane ich mam dost. chcem si dat potetovat kusok lebky za uchom, cely druhy bok od pazuchy po bedro a stehna. Chcem si dat vytetpvat High Hopes s tipkom na chodulach, knihu, je toho vela
kerky mam sice dve... (zatial asi iba dve..) .. a mojim takym snom je mat nieco cez chrbat...nehovorim, ze cez cely ale aspon ciastocne...len na to potrebujem trosku inu postavu, takze je to skor taky beh na dlhsiu trat..
jedno mám už, citátik na rebrách, ktorý má pre mňa dosť veľký význam a je i taký motivujúci... a plánujem niečo na zápästie a ešte cez celý chrbát(od pleca až po bok) kvety, alebo niečo na taký štýl ... len na to treba finanncií dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
(ona ma "Ne regrette rien", tiez krasne)
ale momentalne pauzujem, mozno raz, za 10 rokov
A vyznam ma.
@sturmer šak ty si už celý dokárovaný
lastovičky, alebo nejaký nápis.
@martiona