ale ihlou...ako v my deti zo stanice zoo..nikoho to nelaka ? ale to treba mat trpezlivost..a dobre znasat bolest..len neviem aka farba by na to bola vhodna
zhyzdene..hm mne sa pacia aj take nedokonale veci...len skor ako hlboko zajst ihlou..ale tu asi vsetci mozme len tak teoretizovat ...no ked by niekto mal skusenost tak nech da vediet :3
veru kocka, ty si videla len to, ako to pekne vyzera, ked sa to zahoji... inak by ta takato pic. nenapadla.
inak kdesi v Azii to majstri robia specialnymi palickami, ale ti tiez VEDIA ako na to...
noo robili to aj na ffluf feste v cechach .. videla som ako to robia aj som chcela ale bolo prilis teplo a nemohla by som sa kupat..dost pomaly to slo..po bodkach...tak hladam niekoho kto si to dal a ma skusenost
no pokial mas tetovanie, tak to je na epic facepalm co tu pises. je to ako chciet si ranu zasit doma. toto patri do ruk ludom, co to vedia a to predovsetkym preto, ze si to vyzaduje 100% sterilne prostredie. neviem, comu na tom nerozumies.
@kitty7 aj tak podla mna prah bolesti by ju nepustil kebyze si to chce robit sama, ked to robi niekto iny tak sa to da, no ked sam tak z bolesti bude dotycny clovek nervozny,sam nebude clovek pokracovat "umelecka" ruka do dokoncenie diela prestane fungovat a vysledok bude stat za prd makovy : )
vsetko sa da aj doma ...a kamaratka si zasila aj sama ranu ..ale ludia su prilis konzervativni..a sterilne prostredie si vies aj sam vytvorit zas nie som uplne mimo ..a skor ma to zaujima.. nemyslim ze by som to sama realne na sebe podstupila bez vacsej pripravy...asi len strojcekom ale proste tento typ tetovania ma zaujal..a infekcie poznam dont cry for me argentina
a praveze podla mna clovek znesie vacsiu bolest ked si ju sposobi sam...nie? kto ma s tym skusenost..to by ma mozno este zaujimalo viac ale je pravda ze tetovat nevie kazdy sam seba...
sterilne prostredie si vytvoris sama doma? jasne, ruky umyjes detolom a ihlu obpalis zapalovacom viem, ako to decka robia a s konzervativnostou na mna nechod, to nie je o konzervativnosti, ale o tom, nakolko je clovek jebnuty... keby si mala 15 to este pochopim, ale dospela zenska nevie, co so sebou...
@kitty7 tak jej ten debilny napad nekradni : D je to proste jej napad a s tym nic nespravis ked sa tu budes rozculovat, skusila si poradit, povedala svoj nazor ok, ale viac by som to uz nerozoberal.. naco : )
@bananovnik nekradnem, vsak nech si robi so svojim telom co chce, len ma takato vyslovena demencia vzdy zarazi... v poslednej dobe sa tu ludia pretekaju, kto da primitivnejsiu temu...
co uz asi neviem a myslis ze ludia v kmenoch co si robia tetovania uz starocia maju nejake super dezinfekcne prostriedky?.. je to len dobou..a prostredim.. ale ved to nejdem robit ach jaj..len tak skumam a hladam...ale aspon hned neodsudzujem
domorodci maju 1. sterilnejsie prostredie vseobecne 2. lepsiu imunitu ako my. nemozes sa s nimi porovnavat.
opytat sa, ci mozes z bozkavania otehotniet povazujem za rovnaku sprostost, ako toto... neviem, ako mozes cakat, ze na blbu otazku dostanes nejaku, podla teba serioznu odpoved.
poznam kopec ludi, co sa sami tetovali. alebo inym povedali, jak to zrobit a ti im nieco vytwtovali. a nemyslim, ze vo vojenskej vaznici mal moj stryko zrovna sterilne prostredie.
ako nehovorim, ze to je ultra super napad /hoci sama to mam v plane /, ale nezyvat to dementnym a chorym ma... vlastne neprekvapuje, som na birdzi
mozes dostat alergiu na farbivo v tetovani...anti neanti nech sa to nazyva ako chce proste dostat na to alergiu mozes, nie len na zle hygienicke podmienky
a jedneho mojho kamosa daky nepalsky "saman" tetoval cely den. myslim, ze im sterilizacia v himalajach vela nehovori. hentu nepocuvaj, radsej si o tom daco nastuduj.
@grietusha ja o tom mam nastudovane dost, tetovat sa sam, ked to neviem a nemam na to vybavenie je jebnutost.
sama som spominala, ze v Azii sa to bezne robi "po starom", ale stale to robia ludia, co to robit vedia. neviem, co je na to tazke pochopit. a neverim tomu, ze tam nie je vacsie riziko infekcie.
@nietimekki este aj ten "majster" ti tam vytetoval picovinu z ktorej si na smiech celemu portalu, tak bez za tou svojou kurvou spatnou a nehraj sa na znalca :-S
@antifunebracka teba mám u piči tak veľmi že ani nie je možné ale pokojne si kydaj keď ťa to teší povedz mi to keď ma stretneš prosím, môžme sa porozprávať o tom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
inak kdesi v Azii to majstri robia specialnymi palickami, ale ti tiez VEDIA ako na to...
pači sa
a uz jedno maaaam a nic mi nebolo ach jaj...
utekaj kým môžeš
@jovanne nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vies co neviem dam anketu dufam ze mi tam mudri ludia poradia
opytat sa, ci mozes z bozkavania otehotniet povazujem za rovnaku sprostost, ako toto... neviem, ako mozes cakat, ze na blbu otazku dostanes nejaku, podla teba serioznu odpoved.
ako nehovorim, ze to je ultra super napad /hoci sama to mam v plane /, ale nezyvat to dementnym a chorym ma... vlastne neprekvapuje, som na birdzi
no aspon nejaky normalny clovek sa tu najde predsa ..hej zaujima ma to, pozerala som o tom uz nejake dokumenty tak ich znovu stahujem
sama som spominala, ze v Azii sa to bezne robi "po starom", ale stale to robia ludia, co to robit vedia. neviem, co je na to tazke pochopit. a neverim tomu, ze tam nie je vacsie riziko infekcie.
lepsiu imuniu maju.. sure -.-
jesus birdz at its best zase.
@grietusha mne sa daj potetuvac, avantgardne ! ^__^
Ale tak rob si čo chceš... A potom nech mi pošlú pozvánku na tvoj pohreb.