nemam, chcem, no som dost specificky v tom, co chcem, takze zatial si robim resers roznych umelcov. no eventualne by som chcel skoncit s viacerymi tetovaniami.
Nedala by som si. Ale je to kazdeho vec, neprestanem sa s niekým bavit len kvoli tetovaniu, samozrejme take drobne vkusne sa mi pacia, ale nie je to pre mna, mat nieco na kozi takto...
Mám 4. Hlavne si to dobre premysli každé tattoo aspon 1000x a potom podla štýlu chod za umelcom čo to vie ne za jožom čo chodil na vytvarku a kupil si strojček len tak. Ak nechceš čistý punk teda alebo ti to je jedno.
mám 6 (keby bolo peňazí, už by ich bolo milión ) ...významové sú len dve - ten nápis čo mám pod kľúčnou kosťou (ale to je tajný nápis ) a tie dve slovíčka, ktoré mám na rebrách (Sedmero, Krachelky).... potom mám vytetovanú vstupenku na LiR ..a sova, líška, víla sa mi len jednoducho páčili ...akurát, že tá víla má naprd vytetovaný face, takže sa ju chystám dať opraviť, prípadne pretetovať...
a najbližšie sa budem tetovať asi až keď si pôjdeme dať s @mobsece_69 spoločné tetko...ale to ešte potrvá, keďže má teraz rozrobený rukáv
Mám zatiaľ jedno, znaky Led Zeppelin...milujem LZ, milujem rock/metal a + táto kerka mi pripomína aj môjho ocina ...tento rok si chcem dať minimálne dve..pravdepodobne budú tiež spojené s hudbou, no mám viac nápadov..musím si to premyslieť uf
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
To je čistá droga, neviem s tým prestať, v hlave mám už ďalšiu kopu a neviem sa ich dočkať
a najbližšie sa budem tetovať asi až keď si pôjdeme dať s @mobsece_69 spoločné tetko...ale to ešte potrvá, keďže má teraz rozrobený rukáv