Ahojte mam taku otazku ci by ste mi nevedeli poradit... Ja mam taky problem ze vpichom ihli do mojho tela stale odpadnem...naprikad aj ked som mala pierc v jazyku mi ho prepichli a som odpadla a taktiez aj pri odbere...A chcela by som sa spytat ci by som
No ja vem ze to je vsetko psychika mna nezlozi to ze sa na to pozrem ale mozno uz len to prve odpadnutie mam v sebe a to je problem... ale to zase nesu take vpichy ako riadnou ihlou...
ale tetovanie je je dost navykove ...das si jedno a o pol roka o rok budes rozmyslat nad dalsim...kamarat je na tom podobne....ale to neni zle ja len tak
len si nedavaj dake prijebane tetovanie kvoli frajerovi, ak uz tak len z vlastnej vole daco - a daco poriadne lebo to neni len tak, budes to tam mat roky !
tetovanie sa vobec neda porovnavat s piercingom alebo inymi vpichmii, ta ihla ti vtedy ide iba 1 mm pod kozu a je velmi tenka takze je to uplne odlisny pocit ako ked ti prepichuju ihlou na piercing a ani to nie je take bolestive ako sa moze zdat. Ja mam na bruchu tetovanie, to miesto je navyse este viac citlivejsie nez ostatne casti tela a bolelo teda skor stipalo ma to minimalne
súhlas s @Takemeaway fakt sa to nedá porovnávať. Pri tetovaní neni potreba prepichnúť kožu do hĺbky. Je to úplne odlišný pocit ako pri normálnej ihle. Ja mám na nohe a po nejakých 20minútach som ani nevedela že sa mi niečo s nohou robí
kazdopadne ako bolo povedane,ked ta tetuju tak tak ta ihla je tenka-moj brat tetuje takze som mala tu moznost vidiet sterilne ihly- a robi sa to vacsinou rychlo..
nie ako pri odbere.."bude to len trochu stipat" ... drrrrb a prepichnuta zila... toť moj zazitok a podla mna je to neprijemne len zo zaciatku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
kazdopadne ako bolo povedane,ked ta tetuju tak tak ta ihla je tenka-moj brat tetuje takze som mala tu moznost vidiet sterilne ihly- a robi sa to vacsinou rychlo..
nie ako pri odbere.."bude to len trochu stipat" ... drrrrb a prepichnuta zila... toť moj zazitok a podla mna je to neprijemne len zo zaciatku..
samozrejme zalezi na mieste a velkosti tatoo