Viem, že téma tu bola miliónkrát ale potrebujem vedieť čo si o tom myslíte. Neviem či to zmení môj názor ale 100 ľudí, 100 názorov, prečítam si všetky a zoberiem do úvahy. Rozmýšlam nad tým, že si dám tetovanie na zápastie s textom " One life to live". Ni
@delica skôr som chcela vedieť či keby si to videla niekomu na ruke,povedala by si si " tej babe drbe" alebo " fajn kerka" . Viem, že mi to može byť jedno ale chcem vedieť aj názor ludu
@kichasonka zbytocne sa pytas na nazor ludi, mas vybranu kerku s vyznamom, ziadnu blbost, alebo nie si ako ti, co tu napisu, ze 'chcem sa dat tetovat, ale neviem, co, poradite?'
podla mna si si dobre vybrala, si zjavne zrela na tetovanie, neskor nebudes lutovat, ked vies, co chces a celkovo sa mi paci ten citat aj napad
Vsetky tie citaty mi pridu uplne odveci. Ked uz tetovanie, tak nejaky epicky obrazok alebo nieco podobne, nie take kliseoidne dristy. Uzivaj dna, cez prekazky ku hviezdam a podobne. Priberiem 80 kilogramov a dam si na brucho: syty hladnemu neveri
ja tiez rozmyslam nad tetovanim ale chcemn ech to je fakt premakane a nech ma to fakt vystihuje cize este asi budem dlho rozmyslat ale vzda je lepsie 2krat mera ta raz strihat-obzvlast co sa tyka tetovania.. a este nedavat si tribal a nazvy cinskych polievok a potom tie veci co ma kazdy druhy clovek na nete.. podla mna tetovanie by malo odrazat charakter cloveka alebo proste apson nieco co ho vystihuje, k comu ma hlboky vnutorny vztah..uz po dlhsiu dobu (cize ziadne motyliky ak nie si zberatelka, ziadne bagetky ak nemas 150kil atd) ale je to len moj nazor
@kichasonka Tak na Nápis ti asi veľa ľudí fajn kerka nepovie nemyslíš ? A ty vieš sama že žiješ len raz a chyby robíš to si musíš písať? Ako jedinú kérku by som si nápis nedával Ale je to tvoja ruka však šmirgel môžeš použiť stále
ja mám tiež tatovania a nikdy si nedávaj nič čo ti ostatný poradia daj si to čo sa tebe bude páčiť lebo na nazoroch ostatných nezáleží zaleží len na tebe je to tvoje telo
porad sa s tetovacom, ak je skuseny a v pohode urcite ti nieco poradi a pokusi sa to nejak obmenit aby to nebolo nejake tuctove a absolutne neoroginalne. ja by som si nikdy nedala nejake citaty alebo pesnicky na telo, tiez nejake obrovske obrazky alebo este nejake nepochopene obrazce. ked uz tak nieco male,co ma vyjadruje a na nejakom mieste ,ktore nie je stale viditelne. ale to som ja a ja som so svojou kerkou spokojna. musis sa ty rozhodnut,je to tvoje telo,tvoj zivot
ako to tu čítam, tak ak si dám fakt na staré kolená Scheisse švabachom, budem fakt originálna (a náhodou k tomu mám i osobný vzťah, takže mi je fuk, že je to len "citát"
Tetovania, ktoré ja nenávidím, sú čínske znaky, v niektorých prípadoch ešte old school lastovičky. Naj dať si tetovanie, ktoré o 4 mesiace oľutujete . Jedna baba si dala vytetovať Valkýru na rameno a o rok povedala, že tam chce dačo iné. Síce mne sa stalo dačo podobné, ale mám to 6 rokov a chcem to preč z iných dôvodov. Daj si dačo, čo chceš ty sama a chceš to dlhšiu dobu už.
Pre mňa je to jeden z prejavov umeleckej kultúry, ja tetovanie Milujem! Ale, záleží na tom či si človek dá okrasnú kravinu ako triball, alebo niečo zmysluplné čo sa k nemu emočne viaže.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
predstavte si tetovanie na zene na tetovani na zene na tetovani na zene ... O__O
ワギナ
zabúdame že tu nebudeme? hmmmm... tak nebudem asi každý deň premýšľať nad tým že niekedy o 50 rokov zomriem, na to mi nejaký citát netreba...
podla mna si si dobre vybrala, si zjavne zrela na tetovanie, neskor nebudes lutovat, ked vies, co chces a celkovo sa mi paci ten citat aj napad
Potom pridaaaj na Birdz fotkuuu ! .
mne sa páči táto