Ahojte mam 17 , nedávno som bola hospitalizovana v nemocnici kde mi v moči našli pritomnosť THC , posielajú to z nemocnice na mestský úrad , neviete mi niekto poradit ako to tam budu riešit a kde budu lekarsku správu posielať ?
omg a co s tym spravi mestsky urad, vyhlasi ta do rozhlasu ako nebezpecnu fetacku? aj mne nasli, sice tie testy boli zamerane konkretne na to (nechapem, naco mi tie testy robili, ked som sa lahostajne ku vsetkemu priznala a ziadna policia mi na dvere este nezaklopala, a to je tomu dobrych 5 rokov
@pravnik to je zlozitejsie. chodila som k psychiatrovi, tak preto. mamka chodila k tomu istemu a jej to povedala, ked prisla na to, ze kurim gandzu a doktor ma otestoval, aj ked ako hovorim, netusim naco, lebo som sa k tomu dobrovolne priznala. ale ziadne dosledky z toho neboli, len mi povedali, ze to nemam kombinovat s antidepresivami a ja ze DOOOOBRE a zivot siel dalej.
@tereziaa17 chcela som skor čítat seriozne nazory nie somariny typu tak ti treba , ludia su rozny a s prepáčením vy tu nieste od toho aby ste ma sudili , skor aby ste mi poradili ak viete
Podla mna maximalne na to upozornia tvojich rodicov. Viem ze je to trosku iny pripad, ale mna ked chytili opitu v 16tich policajti, tak tiez spravu potom posielali na mestsky urad. Odtial nam prisla pozvanka kedy sa mam s rodicom dostavit. A tam mi iba precitali co sa stalo a podpisala som ze to uz nebudem robit a to bolo vsetko. Cize ak to posielaju na mestsky urad, ocakavam nieco podobne... Ale osobne by som bola na tvojom mieste uplne v klude... nic ti nehrozi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
?
@otvoreneokno