Je to sitcom o štyroch nerdoch/geekoch (teoretický fyzik, praktický fyzik, astrofyzik a inžinier, vyrábajúci súčiastky na ISS a jednej servírke, ktorá ničomu nerozumie . Je to najlepší seriál aký som kedy videl.
Má to 3 série, 1. je nadabovaná aj v češtine. Ak by si to niekto chcel pozrieť tak mu v žiadnom prípade neodporúčam pozerať to v češtine. Najlepšie je stiahnuť si titulky .
Moja angličtina nie je na takej úrovni, aby som pochopil celú epizódu bez titulkov . Takže si musím počkať ešte 2 hodiny (kým vyjdú titulky), kým si pozriem nový diel.
@narazuvzdornaa koľko dielov si videla? ja som si po pozretí prvého povedal, že je to blbosť.. predsa len som odchovanec britskej seriálovej školy. a neviem, či potom kvalita stúpla alebo len klesli moje nároky, ale ďalšie diely sa mi páčili.
Milujem TBBT, videl osm doposiaľ všetky časti a čakám vždy na najnovšie, no mám pocit, že to už pomaly stráca to čo to malo, humor je slabší, zápletky tiež, proste mám pocit, že to akosi upadá...
Neviem či ste si všimli, ale Sheldon sa nejako zmenil, poľudštil, už nieje taký čudák ako niekedy a jeho humor je suchší, čo je veľmi na škodu.
Sheldon: Rozešla se s ním jeho imaginární přítelkyně.
Howard: To znám.
(Sheldon se učí řídit virtuální auto)
Sheldon: Má to airbagy?
Leonard: Nepotřebuješ airbagy.
Sheldon: A co když do mě zezadu narazí virtuální náklaďák?
Penny: Praštím tě polštářem do obličeje.
(baví se o scéně z filmu Superman)
Sheldon: Uvědomuješ si, že ta scéna je z vědeckého hlediska velice pochybná?
Penny: Ano, já vím, lidé neumějí létat.
Sheldon: Ne, předpokládejme, že umějí. Lois Laneová padá s počátečním zrychlením 10 m/s2. Superman se vrhne dolů, aby ji zachránil a natáhne dvě paže z oceli. Slečna Laneová, která v té chvíli má rychlost cca 190 km/h na ně narazí a je nevyhnutelně rozporcena na tři stejné části.
Dá sa povedať, že s @pernik -om so všetkým súhlasím.
Už to nie je to čo kedysi, ale aj napriek tomu sa sem-tam vyskytne epizóda, ktorá je fantastická. Len ma dosť mrzí, že mi ho v poslednom čase pár ľudí doslova, že znechutilo...
@pernik trošku mi príde, že niektoré novšie diely sú slabšie a nie sú tam také originálne hlášky a humor ako v starších, asi potrebujú novú studňu inšpirácie.
nie je najlepší ale Sheldon a Raj sú úžasní minule som sa smiala na dieli ktorý začína Rajovým karaoke Under The Bridge od RedHotov Teším sa keď bude mať Sheldon nejakú priateľku
V jednej scéne v tom dieli Sheldon zasa nechápal sarakzmus, tak sa ho spýtal (sarkasticky) Leonard, že či má stále vytiahnuť tabuľku "sarkazmus", keď je sarkastický a Sheldon na to, že "ty takú máš?"
O pár scén ďalej im tam Penny napochodovala, lebo bola nasratá, že jej upratali izbu, keď spala a povedala (sarkasticky): "Veď môžete aj nabudúce ... ", Sheldon na to, že "Prečo nie?" Potom nasledoval Leonardov šialený výraz a mal v ruke papier s naškriabaným nápisom "Sarcasm"
je to fajn, ale žeby to bol jeden z mojich najobľúbenejších sitcomov, tak to nie.
sheldon ma občas totálne otravuje a ja to viac-menej pozerám pre Howarda, do ktorého som sa imaginárne zaľúbila od jeho matky, cez jeho oblečenie až po tú minibrošňu ufónika, korú nosieval. on a penny sú pre mňa hlavný zdroj humoru v TBBT.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Linky na Wikipédiu:
» en.wikipedia.org/wiki/The_Big_Ba...
» cs.wikipedia.org/wiki/Teorie_vel... esku_(seriál)
Má to 3 série, 1. je nadabovaná aj v češtine. Ak by si to niekto chcel pozrieť tak mu v žiadnom prípade neodporúčam pozerať to v češtine. Najlepšie je stiahnuť si titulky .
Môj druhý naj seriál.
@ hereiam neoľutuješ
(... i don t care)
Penny! Penny! Penny!
pretože mi to nepríde vtipné čo tam má byť vtipné
ale tak neviem
radšej potom už anglické sitcomy ako The Black Books alebo IT- Crowd
V ankete si hlasovala, že si nevidela
Ja som najprv videl pár dielov IT Crowd (páčilo sa mi to), potom som videl BBT a to sa mi páčilo viac .
ako, Big Bang Theory mám rada, na niektorých dieloch som sa fakt kácala smiechom
ale beztak mám radšej Black Books, IT Crowd a How not to live your life
*knock! knock!* Qirqi?
*knock! knock!* Qirqi?
*knock! knock!* Qirqi?
jeho deti budú krásne a múdre a hlavne imaginárne
to by bola extrémna dvojica
ale jej tikajú biologické hodiny
Hej, víte, co by bylo skvělé? Kdybysme sem přivedli nějaké holky a zahráli si s nima Svlékací šachy s průchodem laserovou sítí.
Neviem či ste si všimli, ale Sheldon sa nejako zmenil, poľudštil, už nieje taký čudák ako niekedy a jeho humor je suchší, čo je veľmi na škodu.
Howard: (o Leonardovi) Stalo se mu něco?
Sheldon: Rozešla se s ním jeho imaginární přítelkyně.
Howard: To znám.
(Sheldon se učí řídit virtuální auto)
Sheldon: Má to airbagy?
Leonard: Nepotřebuješ airbagy.
Sheldon: A co když do mě zezadu narazí virtuální náklaďák?
Penny: Praštím tě polštářem do obličeje.
(baví se o scéně z filmu Superman)
Sheldon: Uvědomuješ si, že ta scéna je z vědeckého hlediska velice pochybná?
Penny: Ano, já vím, lidé neumějí létat.
Sheldon: Ne, předpokládejme, že umějí. Lois Laneová padá s počátečním zrychlením 10 m/s2. Superman se vrhne dolů, aby ji zachránil a natáhne dvě paže z oceli. Slečna Laneová, která v té chvíli má rychlost cca 190 km/h na ně narazí a je nevyhnutelně rozporcena na tři stejné části.
presne som si to teraz čítala
(Leonard a Sheldon tahají těžký nábytek do schodů a pak jim spadne)
Sheldon: Gravitace, ty bezcitná děvko.
Už to nie je to čo kedysi, ale aj napriek tomu sa sem-tam vyskytne epizóda, ktorá je fantastická. Len ma dosť mrzí, že mi ho v poslednom čase pár ľudí doslova, že znechutilo...
to bolo tusim v druhej alebo v tretej casti?
odporuuucam
Všetky diely som videl minimálne 2x.
moja oblubena cast
O pár scén ďalej im tam Penny napochodovala, lebo bola nasratá, že jej upratali izbu, keď spala a povedala (sarkasticky): "Veď môžete aj nabudúce ... ", Sheldon na to, že "Prečo nie?" Potom nasledoval Leonardov šialený výraz a mal v ruke papier s naškriabaným nápisom "Sarcasm"
black books..presne len skoda ze to ma iba 18 casti...
ono .. radsej 18 casti ako ma BB
ci 12 /vlasnte myslim ze tiez uz 18/ ako ma IT crowd
nez miliony pomaly uz nudnych ci opakujucich sa ako ine serialy
PS: BBT ci HIMYM vsak patria k tomu lepsiemu..
sheldon ma občas totálne otravuje a ja to viac-menej pozerám pre Howarda, do ktorého som sa imaginárne zaľúbila od jeho matky, cez jeho oblečenie až po tú minibrošňu ufónika, korú nosieval. on a penny sú pre mňa hlavný zdroj humoru v TBBT.
spravne.. ono takto dosrali aj family guy nasi susedia..
a pri black books si to tiez nedokazem predstavit, zvlast Moranova irska anglictina pridava tomu celemu smrnc.. takto to bude nudna sprostost..
inac CT vysielala BB zhruba pred dvoma troma rokmi a pekne s titulkami