Zo školy berú iba trápnych štvrtákov a piatakov, tretiaci ostali na ocot a fakt sa bijeme za to, aby sme tam mohli ísť..
Všetci si to chceme pozrieť..
Myslím si, že všetci tí ľudia pred smrťou alebo ich ZZ alebo rodinní príslušníci súhlasili.
Jednoznanče je to výstava, ktorá môže obohatiť veedomosti obyčajného študenta alebo ťažko pracujúceho človeka (i keď by som to voľnočasovou aktivitou akou by návšteva múzea mala byť, nenazvala)
ale tí ľudia s tým súhlasili, nie? oni venovali svoje telo na výskum, lebo pre nich po smrti zrejme nebolo dôležité
aspoň tak som sa dočítala ja. to isté robia ľudia, ktorí podpíšu, aby po ich smrti darovali niektoré orgány ľuďom, ktorí to potrebujú...podľa môjho názoru, keby sa to robilo proti ich vôli, tak by som s tým článkom súhlasila. Ale ak to ponúkli dobrovoľne, tak to bolo ich rozhodnutie a do toho sa ja teda nemiešam.
ježiiiš XD to ako keď ti zdochne pes, máš jeho telo nejak extra v úcte? asi nie, tak je to aj s ľuďmi, keď dali súhlas tak vedeli že z ich tiel sa niekto niečo naučí a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a ja osobne by som sa na to nevedel pozerať...proste pozerať sa na mŕtvoly nech sú akokoľvek pekne naaranžované..to nie je nič pre mňa
Všetci si to chceme pozrieť..
Myslím si, že všetci tí ľudia pred smrťou alebo ich ZZ alebo rodinní príslušníci súhlasili.
Jednoznanče je to výstava, ktorá môže obohatiť veedomosti obyčajného študenta alebo ťažko pracujúceho človeka (i keď by som to voľnočasovou aktivitou akou by návšteva múzea mala byť, nenazvala)
Ale teda bez tej výstavy sa obídem na základe názoru môjho žalúdka
A okolo toho je asi aj zaujímavejšia kontroverzia, ako že nejaký pako na blog napísal slovo úcta boldom.
Ale k veci, predpokladám, že ten týpek čo to písal nepôjde na dovolenku, predsa má internet a krásou si môže užiť aj cez internet.
aspoň tak som sa dočítala ja. to isté robia ľudia, ktorí podpíšu, aby po ich smrti darovali niektoré orgány ľuďom, ktorí to potrebujú...podľa môjho názoru, keby sa to robilo proti ich vôli, tak by som s tým článkom súhlasila. Ale ak to ponúkli dobrovoľne, tak to bolo ich rozhodnutie a do toho sa ja teda nemiešam.
take picoviny...
ani nemusím čítať článok.
poriadne sa pred tým najedzte, hladný človek je tam odsúdený na utrpenie nebeských rozmerov
proste všade pekné ružové mäso!!
a neprišlo mi tam nechutné skoro nič, iba karolko, a úctu k ľudskému mŕtvemu telo asi fakt nemám
Ja som čítal to isté.
A od tety z lekárskej fakulty mám opačnú informáciu - že sú vystavení bez súhlasu.
A nie som si istý, čomu veriť.