Ahoj,
chcela by som sa vás spýtať...
Boli ste na Hunger Games 2 - Catching Fire ???
Ja som na tom bola dnes a môžem vám povedať SUPERSUPERSUPER !!!!!
Ako ja som čítala všetky knihy a videla som film aj 1 a teraz 2. Podľa mňa je to veľmi dobre spracovan
Už od minulého roka sa premáham k tomu, aby som si pozrel jednotku, ale stále som sa k tomu akosi nedostal...do prčic...a to už je na svete druhá časť...
THG je super mega the best som to dnes videla...aj keď s kamoškou sme dosť prudko dvihli vekový priemer v kinosále, čomu sa čudujem
TWILIGHT???? šak to bola kniha od slova do slova až na ten koniec, v)ďaka ktorému som si neotrieskala hlavu o stenu, že som si kúpila lístok.....vlastne som si ho nekúpila, kúpila ho priateľka vtedajšia....ale hlavu by som si aj tak trieskala do stehy, že som bola taká hlúpa a venovala som mu čas zo svojho života....
Ani mne sa moc prvý film nepáčil...bol dosť nudný a zdĺhavý, ale dvojka je fakt neskutočná!! ...bola som na predpremiére kedže knižky zbožňujem a dúfala som že nový režisér dá dvojke niečo čo jednotke chýbalo a splnilo to moje očakávania, ba ešte som bola z niektorých scén prekvapená...páčilo sa mi hlavne to ako sa film veľmi držal knižnej predlohy takže neľutujem, že som bola na to v kine a už som rozmýšľala aj nad tým že na tento film pôjdem do kina ešte raz lebo bo super!
Ano aj mne sa velmi páčilo že sa to držalo knihy ... :3 ale podľa mňa bola aj jednotka dobrá Už čakám na 3. dufam že tá tiež bude podla knihy a nie uplne niečo ine
Na dvojku som išla úplne náhodne do kina nevedela som ani čo to je dotiahol ma tam frajer (povodne sme mali ísť na iný film) ale nelutujem Bolo to velmi velmi dobré aj ekd som zopár vecí nepochopila kedže som nevidela jendotku..no a kedže ma ten film velmi zaujal a hladala som aj odpovede na niektoré veci čo som nechápala tak som si kúpila knihu (trilogiu). Velmi dobre čitanie odporúčam, ja som sa od toho nevedela odlepiť No a nakoniec sme si pozreli aj tú jednotku (film). Bolo to fajn ale nebolo to až také dobré ako dvojka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
TWILIGHT???? šak to bola kniha od slova do slova až na ten koniec, v)ďaka ktorému som si neotrieskala hlavu o stenu, že som si kúpila lístok.....vlastne som si ho nekúpila, kúpila ho priateľka vtedajšia....ale hlavu by som si aj tak trieskala do stehy, že som bola taká hlúpa a venovala som mu čas zo svojho života....