@mielikki povodne tam bolo viac moznosti a aj pocuvatelnych len ich fanusikovska zakladna asi nespamovala od rana do vecera na vsetkych portaloch ktore poznaju
inac zaujimave ze Tyto tři kapely se nedávno představily na finálovém večeru v pražském Retru. Svým vystoupením si nejvíce získala porotu kapela Criminal Colection. ...teraz nemaju ani 500 hlasov kym hentie dve sa tahaju cez 7k
henti Cookies fans musia zobrat hlasy po vsetkych ceskych strankach aby drzali krok s tymito slovenskymi kokotmi tipujem
@goth111 vlastne hej, paranoid ani ti ostatni za to nemozu...to som myslel skor na tych ludi....lebo teraz to nie je sutaz o kvalite ani o nicom inom, len o hovne
@etelnair za celým tým je jeden faktor, a to pubertálne české a slovenské (hlavne české) fanynky, ja poznám The Paranoid 3 roky vtedy mali pár stovák fanúšikov, verných fanúšikov, teraz maju vyše 10 000 a ledva získavajú hlasy
@goth111 a za tym je zas druhy faktor, a to ten ze: z 1 IP adresy je možné zaslat 1 hlas denně.....inac by tych 10.000 fanyniek narobilo 10.000.000 hlasov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
piss off
(a zaujímalo by ma, o čo v tom hlasovaní ide a za čo iné sa tam dá hlasovať )
(a to si viem predstaviť slovenskú vec s klipom, za kt. by som hlasovala )
inac zaujimave ze Tyto tři kapely se nedávno představily na finálovém večeru v pražském Retru. Svým vystoupením si nejvíce získala porotu kapela Criminal Colection. ...teraz nemaju ani 500 hlasov kym hentie dve sa tahaju cez 7k
henti Cookies fans musia zobrat hlasy po vsetkych ceskych strankach aby drzali krok s tymito slovenskymi kokotmi tipujem
henti buzeranti nech sa o natocenie klipu potrhaju
za toto som hlasoval v semifinale....ale ten krdel faggotov ma s prehladom prehlasoval o__O