The Phantom of the opera je môj najobľúbenejší film (delí sa o miesto s Donnie Darkom)... no, bohužiaľ, tá verzia z roku 2004 Ale piesne viem naspamäť Takmer všetky Čiže thumbs up alebo thumb up... to je jedno
uuu... nightwish ma peknu verziu... iron maden. no neni to najhorsie... ale ked spieva Gerard Butler (fantom) tak je to uplne uzasne... film je nadherny a hudba je skvela...
Mne sa páči verzia od Nightwishu. Operný metal je niečo perfektné. A raz som videl verziu kde to spieval Kramár s nejakou ženou na STV. Tuším to bolo na Otovy, tiež to bolo super. Ale od NIghtwish je to lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mňa ináč nikdny nebavila opera, ale vďaka fantómovi ma to zaujalo, fakt zaujímavé a v podaní nightwish je to úplne famózne
brutálne prevedenie je vo filme,kde ma chytil za srdce fantómov hlas..to jeho zafarbenie sa tam strašne hodilo..do filmu by sa mi ani iné nehodilo..