ja som hrala uz od 1 ked bolo este maxis samostane a nespolupracovalo s EAgames....no, nvm, myslim ze tie posledne datace k Ts2 boli uz predsalen prehnane a uz som ich ani nekupovala (srat im nt ked kazde tri mesiace pytaju okolo 1200,-Sk - v eurach to neviem), takze som pred tristvrte rokom s ts2 prestala a hram l2 xD . Mozno ked vydaju trojku tak si ju kupim, ale najskor si ju stahnem aby som vyskusala ci to vobec zt stoji...a mimochodom som pocula ze k ts3 sa uz nebudu dokupovat ziadne datce, tym by ma teda znacne byvali maxisaci potesili
ja ich vôbec nekupujem.. všetky čo mám tak sú stiahnuté z netu .. síce je tá hra super ale tak isto na ňu nebudem vyhadzovať dobludu peňazí keď aj tak za krátko budú na nete..
sims je super mam vsetky datadisci a setko stiahnute co som nasla.....ale po 5 minutach sa uz nucdim a vypnem, a kedze sa to spusta 10 minut tak sa to moc neoplati
@11 mno ja mam kamarata ktori ma vsetky datadisky k 2 stiahnute a hned ako vyde bude mat stiahnutu aj 3 a napali mi ju
@3 mno simici moze chodit po meste normalne a nie ako v 2 ze sa ti to nacitava.... tak ako mozes v 2 robit tvar taq tak podrobne sa bude dat robit aj telo lepsia grafika atd uz sa moooc tesiim
plsky,nenapali mi niekto sims3?... ja som to skusala cez torrent stiahnut,a vsetky odkazy mi ukazuju chybu,uz nwm,co mam robit.A strasne by som to chcela mat.PROSIM pomozte mi niekto dakujem ...Dr.Tancredi@azet.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Dátum vydania: 2. Jún 2009
Tak to ti teda gratulujem
a co teraz? ˇ_ˇ
ale uplne najlepsia hra aku som kedy hrala nic sa jeeej nevyroovna
@3 mno simici moze chodit po meste normalne a nie ako v 2 ze sa ti to nacitava.... tak ako mozes v 2 robit tvar taq tak podrobne sa bude dat robit aj telo lepsia grafika atd uz sa moooc tesiim