@elefantt - nepíš o veciach v ktorých sa poriadne nevyznáš ako keby si v nich bol profík. existuje hromada hier ktoré nemajú dosť dobrú ochranu na to aby spoznali že bežia z virtuálky.
@mirka7 - a pokiaľ viem, tak na Sims 2 sa neskôr objavil mini-image, čiže obraz cdčka ktorý má asi len 6 megabajtov a simuluje len tie stopy ktoré hra kontroluje pri spustení, aby zistila či je originál alebo nie.
@inequity - ale tiež sa neskôr objavil druhý crack, ktorý už stavanie neblokoval. nepamätám sa či bolo nejak verziou/názvom rozlíšené ktorý bol ktorý, ale viem že taký bol.
j a ako napisal najlepsie je to urobit cez deamon tools ako napisal inequity inak nepojde stavat a bez toho je sims na hovno na google najdes vela navodou,..toto som len tak narychlo nasiel
@midnight ja som napísal, že je jedno či to pobeží vo virtuálnej alebo normálnej romke a nemyslím si, že na toto "vyhlásenie" treba mať vyštudované tri školy a byť profík.
A ja som sa ešte nestretol s neoroginálnou hrou, ktorú by nebolo treba cracknúť, takže vlastne ani neviem o čom píšeš.
A ja som mal Sims 2 normálne cracknutý a išlo stavať všetko. Už to nemám, poslal by som crack.
@inequity tak či tak si mal okrem daemona ešte ten program, či už to crackneš alebo máš na to nejaký program je mi je jedno. Podstata je, že potrebuješ oklamať "systém overenia originality hry", alebo ako by som to nazval a so samotným daemonom to nejde.
@elefantt lenže tamto má od cracku mimoriadne ďaleko, lebo niektoré lamy nevedia že pri crackovaní sa musí pôvodný súbor aj prepísať čiže toto je pre ne o dosť vhodnejšie.. a sú aj programy ktoré nemusíš nijako klamať, jednoducho sú sprosté - napríklad včera som si hodil na PC Bully a nebolo s tým treba vôbec nič robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A nereaguj prosím na mňa s ďalšími otázkami ohľadne môjho príspevku, ja nemám nervy ti to vysvetľovať ďalej, použi google.
@mirka7 - a pokiaľ viem, tak na Sims 2 sa neskôr objavil mini-image, čiže obraz cdčka ktorý má asi len 6 megabajtov a simuluje len tie stopy ktoré hra kontroluje pri spustení, aby zistila či je originál alebo nie.
@inequity - ale tiež sa neskôr objavil druhý crack, ktorý už stavanie neblokoval. nepamätám sa či bolo nejak verziou/názvom rozlíšené ktorý bol ktorý, ale viem že taký bol.
» thesims2.unas.cz/web/stavanie/st...
A ja som sa ešte nestretol s neoroginálnou hrou, ktorú by nebolo treba cracknúť, takže vlastne ani neviem o čom píšeš.
A ja som mal Sims 2 normálne cracknutý a išlo stavať všetko. Už to nemám, poslal by som crack.