Ak je tu niekto taky fanatik do Sims 2 ako ja pls píšte mi tu neake stránky na downloady a rôzne ine ja som si uz raz stiahla do hry rôzne downloady ale nechcela mi ist hra tak ako mala asi neboli dobre preto by ste mi sem mohli dávať len overene stranky.
@monicqa15 - "staraj sa o seba"? hej, presne to som ti mohol napísať už k tomu prvému komentu čo si sem dala. a to že je pre teba hranie hier neskutočná strata času je zasa len tvoja vec a tvoj názor.
@paradoxa - neviem ti poradiť nič konkrétne, každopádne "overená stránka" vôbec nemusí znamenať že všetky dowloady z nej budú bezchybne fungovať, s modmi je to vždy tak, proste je to vec ktorú do hry dorobil niekto kto to má ako koníček a možno to neovláda do podrobností, takže spraví niekedy nejakú chybu. skôr všeobecné odporúčanie - inštaluj si tie doplnky po jednom, alebo proste v malých množstvách, a vždy potom hru spusti a vyskúšaj či funguje, ak zistíš že nie, tak po jednom odstraňuj tie nové veci čo si nainštalovala, a po každom odstránení spusti, keď ti "zrazu" znova pôjde, tak si práve odstránila ten čo robil problémy, takže tie ostatné si tam môžeš vrátiť. postup opakuj
@midnight ty si reagoval na mna ta co tu jebes do mna, tam si chod zapnut hry bo s takym ksichtom by som sa na nete tolko neukazovala, spravis svetu isto velku laskavost
@sandy114 to je to posledne, co ma trapi, irituju ma kadejaki kokotkovia co si mysli ze ked ukaze prostrednik na fotke tak je tazko nad vecou, a vobec mi nevadi to davat ludom najavo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ach moj boze..............
aha, už viem, máš 16, tak si strašne dospelá a sims je pre deti, jasné.
z toho vyrastieš, neboj
pre mna je hranie hier neskutocna strata casu
dopocutia