aj mne by už niekto mohol otrčiť kopytá nezvládam ich ale nechcem ich zabiť lebo predsa len k nim mám citový vzťah dobré by bolo také niečo že...zrazilo ho auto to by som sa tešil že som to nespôsobil ja
ja som raz mala takú vyšupovanú postavu že mala skoro všetko na maximálny level a keď som ju učila opravovať tú piču potriaslo a mi skapala... potom mi ostal po nej len elektrizujúci duch
bud v možnostiach hry si uprav dĺžku staroby (tie tri bodky a klik na "možnosti") alebo CTRL +SHIFT + C, napíš "testingcheatsenabled true" a možeš pohybovat potrebami, len si nenechávaj pauzu, aby ta to nemýlilo, kludne ho možeš nechat zomriet od hladu... to je rýchlejšie ako utopenie apod...
ja mám vypnuté potreby, takže zamurovať ich nemôžem :/ a tiež neviem ako si ich zbaviť. Keby som tie potreby znova zapla tak mi pokape pol rodiny, lebo sa o to nestíham starať
Ale keď mi lezú na nervy tak ich presťahujem nech dožijú niekde inde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ak to chceš urýchliť, zamuruj ich
Ale keď mi lezú na nervy tak ich presťahujem nech dožijú niekde inde.