mám menší problémik, nainštalovala som si sim 3, len keď ju chcem zapnúť, tak mi nabehne, že je to nelegálna kopia.. a ked už dám aj play, tak chce odo mňa registračný kod, ktorý aj keď zadám, tak mi ho nepríme.. a vyskakuje mi to stále dokola... stiahla
ak to máš už cracknuté a toto ti to robí tak všetka tvoja námaha vyšla nazmar... ja som sims 3 sťahovala min. 10x z toho asi 4x na compe a ostatok na ntbk a vždy sa čosi dodrbalo.... nakoniec mi známa požičala jej simsa...
Mne trvalo niekoľko mesiacov kým sa mi podarilo The sims 3 spustiť ...Ale bohužiaľ už neviem ako. Proste som skúšala všetko možné, a jedného dňa..sa spustil .. Máš k tomu crack a máš daemon tools ? ..
ja mam tis problem z the sims3 stiahlos som si to cez torrent
najprv to chcelo cd key vipnil som ho potom to pekne pokracovalo
ale ked sa us nainstalovalo zapol som hru ccelo odomna registracni kod neviem co to je a nikde som to nenasiel skusil som tam dat cd key ak sa tomu niekto vizna napiste mi na mail junas.marek@gmail.com a ja vam prilozim foto ze co mi pise dakujem za precitanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
najprv to chcelo cd key vipnil som ho potom to pekne pokracovalo
ale ked sa us nainstalovalo zapol som hru ccelo odomna registracni kod neviem co to je a nikde som to nenasiel skusil som tam dat cd key ak sa tomu niekto vizna napiste mi na mail junas.marek@gmail.com a ja vam prilozim foto ze co mi pise dakujem za precitanie