Ahojte, mno konečne mám The Sims 4....vlastne už od soboty. všetko ide ako po masle ale je jeden problém...hrám a hra sa po čase(asi10min) jednoducho len tak vypne..proste mi to vypíše že hra prestala pracovať...neviete ako mám vyriešiť tento problém ? O.
Hmmm mne toto urobilo asi 4x na novom noteboooku, nie je náhodou tvoja mašinka nie príliš herná? je na minimálnych nárokoćh alebo je aspoň v strede? lebo ja by som tipovala, že grafa to nevie uniesť
Napis hardware, OS a ako citam ohlasy ludi s problemami so Sims4, vacsinou aj pise kod chyby. Skus hru preinstalovat, najlepsie na iny oddiel disku mimo windowsu. A uisti sa ci mas aktualne ovladace.
mne robilo to isté ale raz mi to vydržalo asi aj 4 hodiny zapnute všetko som mala pekne rozohraté a zrazu bum skušal mi aj bracho maník na pc to pozerať že kde by mohol byť problem hladal mi to na nete na všeliakych strankach raz niečo vymazal niečo stiahol atd atd a stale to nejde tak som sa vykašlala na to :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
čo to má so simsom?