hrala som len dvojku lebo len dvojka mi išla... teraz pod windows 8 mi nejde ani sims 2 a ani sims medieval (čo je úplne najviac najlepšia úžasná dokonalá atď atď)
hrala som všetky. jednotku len základnu ako malá... dvojku som mala aj s mazlíčkami, trojku mám skoro všetky rozšírenia a je to moja najoblúbenejšia časť štvorka je síce fajn, super grafika a tak, ale to prílišné zamerania na emócie je otrasné... takže u mna jednoznačne vyhráva trojka
v dvojke som mala všetky rozšírenia a najviac ma tam bavilo stavať a navrhovať domy, normálne som si kreslila plániky na štvrocový papier cez prestávky na základke a potom to stavala keď som došla domov, potom mať vlastnú záhradu a domácich miláčikov bolo super (pobavilo ma že sa môžete maznať ešte aj s mývalom), v trojke ma nebaví stavať, tak hrám naozaj zamerane iba na ten život simíkov
Ako malá som hrávala jednotku ale bez dodatkov. Momentálne hrám dvojku a hrám ju už skoro 10 rokov a mám všetky dodatky a 1 kolekciu ale chcem postupne si zohnať všetky kolekcie. Potom mám základnú hru the Sims 4 a chcem si dokúpiť aj dodatky a nedávno som si objednala základňu the Sims 3 a postupne dokupujem aj dodatky. A chcem mať všetky hry the Sims 2 aj 3 aj 4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov