Boha! To dvojité v ma skoro zhodilo zo stoličky...
A nemôžem porovnávať, lebo True Blood som nevidela (ale plánujem pozrieť, raz...). A TVD sú dobré, len už mi aj tie začínajú znechucovať také tie pritoto fanúšičky...
no denniky ma bavia doteraz...knihy su onicom ale ten serial nema chybu...len keby som mala viac casu...no a na true blood sa mi nepaci hlavny hrdina a vsetko sa mi tam zda take moc umele ..a strasne vela casti sa tam toci len okolo sexu...proste to nie je pre mna...
denniky su take pekne sladke a romanticke ..elena, stefan ,damon -to je trojka co nema chybu...
mne sa tiez paci zatial TVD lebo je to pekne spracovane ovela lepsie ako twilight... nie som pototo fanusicka ..ale chystam sa uz pozriet aj True Blood lebo som pocula ze je to velmi dobre...niekedy aj lepsie ako TVD... ale neviem to je jedno... TVD sa nevzdam
true blood som videla par casti a nejak ma to nezaujalo... denniky som sice nevidela, ale citala som to a neviem, nejako tie knihy nic moc...sice na zaciatku stvrtej (myslim) som sa hodne bala, ked som si to predstavila a potom zase vsetko sa tocilo okolo toho isteho
@ princessnini : urcite si pozri TWD serial.. je to dobre.. ale true blood ma nezaujalo za tych hercov..dali tam totalne odveci hercov.. a TWD aspon je lepsie v hercoch a taak ..
pozerávam aj to aj to, ale True blood som začala pozerať už strašne dávno a baví ma to viac. Denníky sú také "sladké", ale sú tam zas krajší herci, ako vravia aj niektorí nado mnou
The Vampire Diaries sú sladké, romantické, patetické, nereálne, nevravím, že to nesledujem, ale v každom prípade True Blood, ten seriál ma chytil a neviem sa ho vzdať
Obidva serialy mam rada, ale The Vampire Diaries sa mi pacia viac, zrejme preto ze su viac teenegerske, maju ovela viac vtipnych scen a nie je to take temne ako True Blood, na ktorych sa mi vsak paci ze o upiroch ludia vedia, ale hlavny hrdinovia Sookie a Bill su na moj vkus az prilis stari, a velmi sa to toci okolo sexu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A nemôžem porovnávať, lebo True Blood som nevidela (ale plánujem pozrieť, raz...). A TVD sú dobré, len už mi aj tie začínajú znechucovať také tie pritoto fanúšičky...
a hlavne... kedy sa mládež dostanete k skutočným knižným klenotom o upíroch? trvá vám to....
Ale súhlasím, skutočné klenoty sú yet to come
denniky su take pekne sladke a romanticke ..elena, stefan ,damon -to je trojka co nema chybu...
The Vampire Diaries sú super, tiež ich milujem. Takže oboje.