to je proste brutál niektoré časti, dnes som sa dozvedela, že Muž s cigaretkou je Mulderov otec!, ale nedopozerala som to, tak nie som si istá, čo poviete na tento seriál? teda hlavne ktoré časti vás zaujali, mňa z tých krvavych časti vytrhavac pecení ,
Ja som prvu cast videl ako patrocny tajne u babky a bola to supa, dodnes si pamatam jak som sa bal potom aj dalsie 2 mesiace som vecer vsade zazinal kade som chodil kde teraz chodia al. sa daju stiahnut dake diely? Niektore diely som len cital nevidel strasne by som chcel vidiet zelene muchy v lese al. Toomsa jj, to by som strsane chcel...
šMARIA! na tu cast si pamätam, krucinaaaal, to sme videli v skole v prirode, na to nikdy nezabudnem, sla som prva po tmavej chodbe za mnou spoluziaci, kruci, prisamvacku, ze som videla zelenu hmlu ! urcite to bolo zelene, zvreskla som jak bleskom zasiahnutaaaaaa, arrrghghghghgh
a tu cast nemam, ja mam casti od kamaratky, velmi ti nepomozem:/
ja jak decko, ked som videla jimmyho tummsa (a teda vytrhavaca peceni som sa bala ist na zachod, lebo mozno by z neho vysla ruka, naozaj som sa bala
ale napriklad teraz som pred par dnami pozrela cast "hungry" a tam bol taky netvor, nuz priznam sa, nebolo mi jedno, ked som sla do kuchyne, radsej som si zasvietila po ceste....glg, si mozem piskovat, ze je to len serial, ale predsa to zabrnka na psychiku...z aktoch x mam vzdy take pozitivne emocie, pestuju moje nervy
Ja som videl len jeden diel aj to nie celý a dosmrti si ho budem pamatať tých dvoch zavreli mimozemštania do nejakeho vezenia a on zjedol mysl (alebo co to bolo) a zacal sa premienat na mimozemstana vtedy som vypol telku a utekal spat. Ani som to nedopozeral...nemal som nervy
Ten diel co som videl ako patrocny, pamatam si z neho len obrazove sceny, viem ze tam bol daky virus ludom sa spravila hrcka na krku a potom im vystrelilo s krku daco dlhe nechutne zlte ako keby dake pevne chapadlo, to uz bol clovek mrtvy. pamatam si scenu, nejaky chlapik zistil, ze ma na krku tu hrcku, zlakol sa, zacal utekat prec jak divy, potkol sa a dzigol do nejakej jamy padlo na chrbat a zabil sa, potom pohlad na naeho na dne jamy a uz mrtvemu vypucalo z hrdla to slizke hovado
jeden uplne brutalny diel bol o Evach. To boli tusim dake geneticke experimenty tajne, zahmlievane, kulisa ako obycajne, vysledkom boli nejake nachlp rovnake zeny so zvlastnymi schopnostami, ktore nazyvali Eva x (x je cislo) eva 7, eva 8 a tak. no nechce sa mi pisat o tom deji, ale perfektny koniec tam bol, ak ste to videli
co je to rapidshare? ja mam bearshare, ale to nie je dobrre stahovat serialy a filmy, pottera stvorku som stahovala styri dni, a nakoniec sa mi zjavila somarina film od petera jacskona, grrr
tie evy som nevidela, v ktorej serii to je? nemam vsetky casti, tu prvu mam asi len tri casti , ani poslíčka nemam
a tu cast, to asi viem co myslis, take ako konar to vyzeralo nie?
Ano nieco ako konar, ale bolo to pred 12 rokmi, tak sa pamatam fakt len hmlisto.
Zaregistruj sa na www.cucaj.sk, ked si, hupsni do kategorie serialy, natukaj x-files a hodi ti odkazy na stiahnutie vsetkych dielov prvej serie (na spominany rapidshare). Jeden diel je rozdeleny na 4 casti, spolu asi 350 MB, mne to trva stiahnut asi polhodinu, potom uz len rozbalis a pozeras
Nj, Evy su v prvej serii, ja zasa nemam nijakym sposobom ulozene diely inych serii ako prvej, pamatam sa len co som videl on-the-fly alebo cital.
Diely co som cital a nevidel (a chcel by som vidiet): Epicentrum (pomsta duchov ludi zabitych pri jadrovom pokuse), Tornado (krvavy vietor, mini-tornado, co zdiera ludi z koze), mimoriadne ma zaujala (v kniz. podobe) Protilatka - vedec vyvinul mikrobunky, malicke umele telieska, ktore maju v organizme liecit, opravovat a pod., ale vyssi zaujem jeho vyskum zlikvidoval, jeden jeho spoluprac. sa nakazil zmutovanou formou mikrobuniek a sposobuje spust... Tieto tri hlavne by som chcel vidiet, videla si ich? vies ako sa v orig. volaju?
ani jedno si nepametam! ), asi to budu z prvych dvoch serii, tie nemam vela, vlastne len siestu seriu mam kompletnu, ostatne mi chybaju niektore, to epicentrum mi vsak nieco hovori, ale to bol jeden clovek, tak to asi ina cast, knihy som necitala ani nevidela, iba komiksy , urcite si stiahni biogenezis (6.seria-posledna) , velmi dobra cast! potom ma pokracovanie (mulder ziska mimozmyslove vnimanie, pojde o zivot a ma dost sere, nemam casti s jednym chlapikom, co menil svoju podobu, proste menavka, to as inevies, jak sa volali casti, a este jednu s parazitom, co boli na aljaske ci kde, a schytal ho tusim mulder, a nemam este taku, kde su na lodi a po case zacnu rychlo starnut, no pozriem sa na rapid
ten fire mam, co na konci hovori, ci nema sestricka cigaretku D, padly andel mam tiez atie shapes-tvary,taze tri mam, osmicka ma dost zaujimavy nazov, idzem pozret, mam inak obmedzene stahovanie, takze nemam velmi prilezitost sa tesit
nevies, preco vlastne mulder uz nehral v poslednej serii? mne to uslo, uz len na pro sieben som videla dve brutal casti , jedna tazka na psychiku o jednom invalidovi (najhroznejsi netvor!), a tu pozeram na tej stranke v poslednej epizode je na konci s nim, cast, to on celu seriu siel na daky vyskum ci co? neviem si to prelozit...co to mumbo jumbo ...teraz citam, ta cast co som videla o tom mladikovi (Lord of the Flies!), co mu hegla hlava, oci mi spadli, ked som to videla, to si pametam, sieln na bicykli s dakymi ludmi a nahodou spadol a pink!, polka hlavy jak splasnuta lopta a ziadna krv, z nicoho nic, ech ech
Kedze som nikdy nepozeral systematicky po rade vsetky diely ani len jednej serie (nieto este vsetkych), tiez len malo chapem tie "velke" dejove linie, co sa tahaju pomimo malych pribehov jednotlivych epizod cez cele serie - o unesenej Muldrovej sestre, Scullyovej unose mimozemstanmi atd. Ale chcem to napravit predbezne aspon tak, ze si precitam vsetky obsahy na spominanej stranke.
Co sa tyka tej poslednej serie, uz prvej epizode sa spomina nejaky Dogget, pise sa ze Mulder zmizne, postupne letmo som cital Dogget bude na jeho mieste, az v uplne poslednej epizode 9. serie sa Muklder spomina opat, bez podorbnejsieho popisu.
Ale vravim, zacnem to systematicky citat od uplneho zaciatku, aby som mal sajn o globalnej dejovej linii.
A inak, Ghost in the Machine je velmi dobry diel, ide o ozvivnuvsi (to je slovo pocitac, nakoniec je tam par posobivych momentov, otazka Preco? "zomierajuceho" pc a otvoreny zaver s miernym sokom, tie su najlepsie.
Dokelu, dokelu, dokelu. Nejde mi rozbalit squeeze, to je prva epizoda s Toomsom ( Cital som ju ako knihu a bolo to perfektne, keby si to skor ci neskor stiahla, das mi plz vediet, ci ti to ide alebo je to fakt zly subor?
tu som, tak o tej jeho sestre som nechapala, lebo to bolo strasne davno jak decko nechapave, ale man without name (muz s cigaretou) je asi (!-musim este dopozerat) mulderov otec, a to by nemool potom vlastnu dceru uniest a robit pokusy? alebo ju fakt uniesli mimozemstania? sere ma, ze to neviem, so scully to sa mi nepacilo, si pametam, jak som plakala, ked ju uniesli, taka hudba sla aj tu si pametam, strasne ma to vzalo (ako ked moser z komisara rexa umrel , takze mulderik nezomrel, ked som pozerala tie dve casti na pro sieben, som mylsela, ze umrel, a ze prisiel novy herec, hmmmm
tu prvu epizodu nemam, som bola na tej stranke, no registrovala som sa, a taku volovinu mi vyhodilo, ze musim cakat na overeni mailu, ta cakam cakam a nic... ja na to kaslem, aj tka nemozem stahovat, ja popchnem kamaratku, ked budem mat, mozem ti potom poslat, hoci to bude trvat asi velmi dlho, ale ked ide o Toomsa (jaze tumms.D)...
uz mam vsetky diely, sestnast devedeciek!!!, sakra jak sa tesim, konecneeee, vcera som pozrela eugena v. toomsa , ice, a dnes aj toho ducha, som si na teba spomenula, tak si ta predstavujem ako toho vedca, co stvoril ten program
zboznujem tie hlašky muldera DDDDDDDDD aj on ma taku morsku nemoc, ked je pridlho pred pc
=OOOO to mas stastie, ja si to musim pomalicky stahovat. Aj ked pokial prave vykonavam aktivity ktore mi dovoluju furt sa pripajat/odpajat z netu (kvoli IP pre rapid) stiham aj 2 diely za hodinu. Ale mam aj plno inej roboty tak mi to ide pomalicky, aj tak mam stiahnutych uz ale 15 dielov co som este nevidel. od druhej serie to budem pozerat rade za radom bez preskacky, nech v tom nemam misung
Okrem toho este neviem kde najdem na stiahnutie diely 6.-9. serie, mohla by si ich potom niekde uploadnut keby sa dalo, ale to je este daleka buducnost
ver, ze by som ti hodila vsetky cedecka , akurat ich tu mam, prepalujem, ide to pomaly, ale som nadsena, ze si nadseny, ze sme nadseni z aktoch x, ak nebudes mat daku seriu, tak daco vymyslim, a co je to IP rapid????
dnes som mala skusku z Informacnych Komunikacnych technologii, teda z pc, to bola haluz , chvalabohu uz mam pokoj, praca s pc a rozumiet svetu pc nemoozem, hoci vlastne utvrdzujem sa v tom, ze nerozumiem ludskej logike, lebo vsak pc je stvorene nasimi mozgami, veru tak, ta logika mi chyba dakedy,....priznanie velke aaaaa
skratka sa z technickych dovodov musim medzi stiahnutiami dvoch casti jednej epizody (kazda ma 4 casti spolu asi 350M odpojit z netu a pripojit spat, ale o to nejde. Ak nenajdem casti 6.-9. serie kym stiahnem prvych 5 (co nebude tak rychlo, nie som este ani v polke druhej), mozme riesit ci by sa ti chcelo niekam ich upnut, ale to ma este casu uvidime diky aj tak
co mi sibe? stale neviem nasjt tu cast z deviatej serie o vozickarovi, a tie zelene oblaky, co utocili v lese a robili z ludi take kukle, aj mulder so scully tak skoncili, neviem to najst, mam vsetky casti ale zistila som ze dve casti z druhej serie mi chybaju, mozno prave tie zelene oblaky
uz som videla tie zelene chrobaky, bolo to super, a nesmiem teraz ostat v tme! musi mi svietit svetlo vsade kd epojdem, co ak predsa sa vlada nepostarala o dôkladne znicenie chrobakov a nejaki sa dostali aj tu do kosic? co? hmmmmm....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
zboznujem to, ale nevidel som vsetky casti
ked dostahujem desperate housewives tak postahujem vsetko okolo x-files
a tu cast nemam, ja mam casti od kamaratky, velmi ti nepomozem:/
ja jak decko, ked som videla jimmyho tummsa (a teda vytrhavaca peceni som sa bala ist na zachod, lebo mozno by z neho vysla ruka, naozaj som sa bala
ale napriklad teraz som pred par dnami pozrela cast "hungry" a tam bol taky netvor, nuz priznam sa, nebolo mi jedno, ked som sla do kuchyne, radsej som si zasvietila po ceste....glg, si mozem piskovat, ze je to len serial, ale predsa to zabrnka na psychiku...z aktoch x mam vzdy take pozitivne emocie, pestuju moje nervy
where is the truth?
tie evy som nevidela, v ktorej serii to je? nemam vsetky casti, tu prvu mam asi len tri casti , ani poslíčka nemam
a tu cast, to asi viem co myslis, take ako konar to vyzeralo nie?
Zaregistruj sa na www.cucaj.sk, ked si, hupsni do kategorie serialy, natukaj x-files a hodi ti odkazy na stiahnutie vsetkych dielov prvej serie (na spominany rapidshare). Jeden diel je rozdeleny na 4 casti, spolu asi 350 MB, mne to trva stiahnut asi polhodinu, potom uz len rozbalis a pozeras
Nj, Evy su v prvej serii, ja zasa nemam nijakym sposobom ulozene diely inych serii ako prvej, pamatam sa len co som videl on-the-fly alebo cital.
Diely co som cital a nevidel (a chcel by som vidiet): Epicentrum (pomsta duchov ludi zabitych pri jadrovom pokuse), Tornado (krvavy vietor, mini-tornado, co zdiera ludi z koze), mimoriadne ma zaujala (v kniz. podobe) Protilatka - vedec vyvinul mikrobunky, malicke umele telieska, ktore maju v organizme liecit, opravovat a pod., ale vyssi zaujem jeho vyskum zlikvidoval, jeden jeho spoluprac. sa nakazil zmutovanou formou mikrobuniek a sposobuje spust... Tieto tri hlavne by som chcel vidiet, videla si ich? vies ako sa v orig. volaju?
Zatial som si stiahol:
Darkness Falls (zeleny hmyziaci v lese)
Tooms (pecenozrut)
Ghost in the Machine (este som nepozeral, zaujal ma nazov)
a stahujem Fire, lebo si letmo spominam na jeden diel s takym ohnovym muzom
prva seria, i ked nazvy su casto nie prilis informativne
Episode 1 - Deep Throat
Episode 2 - Squeeze
Episode 3 - Conduit
Episode 4 - The Jersey Devil
Episode 5 - Shadows
Episode 6 - Ghost In The Machine
Episode 7 - Ice
Episode 8 - Space
Episode 9 - Fallen Angel
Episode 10 - Eve
Episode 11 - Fire
Episode 12 - Beyond The Sea
Episode 13 - Gender Bender
Episode 14 - Lanzarus
Episode 15 - Young At Heart
Episode 16 - E.B.E.
Episode 17 - Miracle Man
Episode 18 - Shapes
Episode 19 - Darkness Falls
Episode 20 - Tooms
Episode 21 - Born Again
Episode 22 - Roland
Episode 23 - The Erlenmeyer Flask
a tu ked sa preklikas mas strucny popis vsetkych dielov vsetkych deviatich serii
Co sa tyka tej poslednej serie, uz prvej epizode sa spomina nejaky Dogget, pise sa ze Mulder zmizne, postupne letmo som cital Dogget bude na jeho mieste, az v uplne poslednej epizode 9. serie sa Muklder spomina opat, bez podorbnejsieho popisu.
Ale vravim, zacnem to systematicky citat od uplneho zaciatku, aby som mal sajn o globalnej dejovej linii.
tu prvu epizodu nemam, som bola na tej stranke, no registrovala som sa, a taku volovinu mi vyhodilo, ze musim cakat na overeni mailu, ta cakam cakam a nic... ja na to kaslem, aj tka nemozem stahovat, ja popchnem kamaratku, ked budem mat, mozem ti potom poslat, hoci to bude trvat asi velmi dlho, ale ked ide o Toomsa (jaze tumms.D)...
» war4u.sk/viewtopic.php?t...
Uz som odtial stiahol Toomsa 1, tak idem pozerat
Tak nakopni kamosku a mozes veselo stahovat
Neviem, nepamatam si moc ani nechapem tie sirsie kontexty, sak teraz budem pomalicky stahovat a pozerat a dozviem sa
zboznujem tie hlašky muldera DDDDDDDDD aj on ma taku morsku nemoc, ked je pridlho pred pc
dnes som mala skusku z Informacnych Komunikacnych technologii, teda z pc, to bola haluz , chvalabohu uz mam pokoj, praca s pc a rozumiet svetu pc nemoozem, hoci vlastne utvrdzujem sa v tom, ze nerozumiem ludskej logike, lebo vsak pc je stvorene nasimi mozgami, veru tak, ta logika mi chyba dakedy,....priznanie velke aaaaa