Určite ju niekorý poznáte a hlavne hit "Never To Late" uý dosť dlho im nevišiel album majú ich len 2 azda najlepší je One-X...tento rok im mávýsť vraj peckový album "som zvedaví"! čo si myslíte o kapele?dotalis a naozaj z mestečka až na vrchol ?ktorý s
no tak tuto kapelu pocuvam uz vyse roka...prvu pesnicku co som od nich pocul bola i hate everything about you, ktoru som nahodne nasiel ako hudobny doprovod pri jednom videu na youtube...stale je to moja naj pesnicka od nich...nedavno ich spevak Adam Gontier naspieval velmi dobru piesen s Apocalypticov - I dont care...s tym albumom je to pravda?
Dobra kapela, momentalne sa mi vidi Let You Down ale cez prazdniny som dost ficala na Home a kym to nezacali hrat v radiach tak aj Never Too Late...ale jedna z mala kapiel, ktora ma vsetky songy dobre
ooouh TDG tych mam moc rada ako mohol by im vyjst ja som ich spoznala z toho filmu nikdy to nevzdavaj... spieval tam ARE YOU READY?.. peckova pesnicka,hned som ryxlo vsade pozerala a tak,stahovala a vtedy som mala tale obdobie,ze som najviac pocuvala WAKE UP...ten text presne vystihoval jednu situaciu... a vacsina sa mi paci ehm a rada spievam tie texty len aby ma nikto nepocul pri tom ... fakt super kapelka
tu kapelu som zacala pocuvat ked som bola minule leto v usa a tam to hrali v radiach.. Na Slovensku ich nepoznal nikto a ja som sa do nich uz vtedy zalubila...
Najviac sa mi od nich paci pesnicka Gone forever.. a taktiez sa mi paci aj I don t care.. i ked HOLYKNIGHT neviem co povazujes za novu lebo som ju prvy krat pocula asi pred dvoma troma mesiacmi
jj stym albumom jeto pravda čital som to na viacerých serveroch.moja naj pesničky su jednoznane TIME OF DIYNG,ANIMAL I HAVE BECOME,NEVER TO LATE,PAIN A SCARED.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Najviac sa mi od nich paci pesnicka Gone forever.. a taktiez sa mi paci aj I don t care.. i ked HOLYKNIGHT neviem co povazujes za novu lebo som ju prvy krat pocula asi pred dvoma troma mesiacmi
jj stym albumom jeto pravda čital som to na viacerých serveroch.moja naj pesničky su jednoznane TIME OF DIYNG,ANIMAL I HAVE BECOME,NEVER TO LATE,PAIN A SCARED.