nat tuuu lejt, nevr tuuu lejt... toľkým som toto spievala a nikto to nevedel zaradiť tak čo už, že som nevedela viac textu ani melódie... ignoranti dobrých pesničiek!!! (akurát mi to hrá.. moooj deezer
15. Ja som ich objavila minulý rok keď som bola v USA, raz to tam hrali v rádiu. (mimochodom never too late ktorý k nám prišiel do hitparádoviek až niekedy tohto roku) zapamatala som si názov, stiahla aj iné pesničky. Od vtedy ich zbožňujem. Aj keď sa musím priznať, že sa mi už trošku opočúvali. Podľa mňa ich najlepšia pesnička je "Gone forever"
20. tá gitara na začiatku... slabosť mám na také pesničky... celá je super. neviem, či ich najlepšia, keďže iné, ako tie 2 nepoznám, ale v každom prípade je doooosť dobrá
to som tu len ja čo ich počúva od ich začiatkov??? dobre som ticho a moja srdcovka je Never Too Late... a vlasne celá ich tvorba je super... milujem ich!!! najlepšia kapela aká môže na tejto zemi existovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
why do i love you....
znam znam
JA ICH POČÚVAM UŽ VYŠE ROKA ČIŽE VYHRÁVAM.
Pozná ich dosť veľa ľudí.
Ja osobne ich strašne milujem. Sú skrátka úžastný. Tento rok im má výjsť nový album.
Teším sa ako malá
Oni sú jedna z mojích srdcoviek