Ahojte. Máte nejaké návrhy na dobrý thriler? Niečo typu Šiesty zmysel, Sedem... Kľudne to môže byť trochu akčnejšie... Hlavne nech to má nejakú zápletku a už v polovici viem koniec, proste nech som do konca v napätí...
Diky, veľmi rád pozerám filmy hlavne žánru triler, akčné... Proste kvalitu... Naposledy som pozeral Gangster Squad, Osudový dotek 1 2... Ak si nevidel, určite pozri.
@patoke Osudový dotyk bol môj najobľúbenejší film, kým som nezistil, že to má 2 konce. Ten druhý je úplný prepadák, zostal som sklamaný. Teraz je najobľúbenejší asi Inception. Mám rád také sci-fi/psychologické, napr. aj Limitless je celkom dobrý. No a ešte môžeš aj Ctihodný občan, ale to si už asi videl. @adka25 Môže byť, veľa filmov berie námet z knihy.
Ja som ako prvý videl ten koniec, čo sa vrátil na tú oslavu, povedal jej tie halušky do ucha a ona sa urazila, odišla, bývala s mamou. Proste všetko ako malo byť. Nakoniec sa stretli, otočili sa ale jeden po druhom. Super koniec, parádny pocit som mal z filmu. Potom som o ňom čítal zaujímavosti a zistil som, že má ešte jeden koniec. Tak som si pozrel. Evan si tam pozrel video pôrodu svojej matky, tým pádom sa vrátil do jej brucha a uškrtil sa pupočnou šnúrou. Na pravdupovediac som na to pozeral ako blbý a tento koniec mi pokazil celý film. Ani to nepozeraj.
Tú izbu som nevidel, takže možno si pozriem.
A nič sa neurážaj. Ja som Ctihodného občana pozeral na 5 krát. Mám taký problém, že vždy, keď si pustím večer/v noci film, zaspím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@adka25 Môže byť, veľa filmov berie námet z knihy.
Tak to potom, izba 1408... To si už tiež asi videl.
Áno, Počátek je po paráde, ale musím povedať, že som mal z toho filmu pekné halušky a musel som to pozerať celé, inak by sa to nedalo...
Ako to myslíš s tým Osudovým dotykom, že mal 2 konce?
Hej, dvojka nebola dobrá, skúsim za chvíľu 3, tá je vraj trošku lepšia .
POZOR SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja som ako prvý videl ten koniec, čo sa vrátil na tú oslavu, povedal jej tie halušky do ucha a ona sa urazila, odišla, bývala s mamou. Proste všetko ako malo byť. Nakoniec sa stretli, otočili sa ale jeden po druhom. Super koniec, parádny pocit som mal z filmu. Potom som o ňom čítal zaujímavosti a zistil som, že má ešte jeden koniec. Tak som si pozrel. Evan si tam pozrel video pôrodu svojej matky, tým pádom sa vrátil do jej brucha a uškrtil sa pupočnou šnúrou. Na pravdupovediac som na to pozeral ako blbý a tento koniec mi pokazil celý film. Ani to nepozeraj.
Tú izbu som nevidel, takže možno si pozriem.
A nič sa neurážaj. Ja som Ctihodného občana pozeral na 5 krát. Mám taký problém, že vždy, keď si pustím večer/v noci film, zaspím.
Mám zaujímavi tip. Dnes som bol na trilery/horor filme ktorý sa volá Zbav nás zlého. Odporúčam, občas som mal poriadne gacoch...
Bohový je ten film Prisoners, ale nehdlám ho pozerať tak hneď, inak mi asi hrabne .