ticha ci hlasna, akakolvek pomsta je v prvom rade strasna kokotina clovek co sa pomsti vyzera ako chudak...radsej si pockam, zli ludia si vzdy zavaria aj sami.
existuje.... @willbebetter Toto som si myslel aj ja, ale tak to v zivote nechodi. Keby ti niekto podpalil auto a nepomohol by ti zakon nechal by si to tak (a presne by si vedel ze kto) ? alebo keby niekto tvojich rodicov okradol o viac penazi (a presne by si vedel ze kto) ? Aky zly ludia ? to su ktory ti zly ???
Samozrejme že je to možné, deje sa to poza chrbát čiže človek si to nevyrieši s druhým priamo lebo je zbabelý ale kontaktuje rodinu, kolegov v práci .. šíri nepravdivé tvrdenia aby daného človeka zdiskreditoval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
karma to zariadi za každého kto sa chce pomstiť
@willbebetter Toto som si myslel aj ja, ale tak to v zivote nechodi. Keby ti niekto podpalil auto a nepomohol by ti zakon nechal by si to tak (a presne by si vedel ze kto) ? alebo keby niekto tvojich rodicov okradol o viac penazi (a presne by si vedel ze kto) ? Aky zly ludia ? to su ktory ti zly ???
Presne môj prístup.