neviem, dnes som tú slovenčinu celkom zvládla, možno by som nemala predbiehať, čakám, že anglina bude horšia a kto vie, čo môžem čakať od ústnych, ale máte pocit, že to bude naozaj také náročné?
presne...ako som cakala, anglina horsia...ale take hovadiny co tam boli...to neboli ani na tych testoch z pred par rokov, co su na nete..kazdy rok tam davaju ine, väcsie kraviny...ja osobne by som ich nakopala do zadku...a A-cko, co malo v listeningu, nejake pubertacky, co im nebolo rozumet ani hovno a potom škóta...no nech sa trcnu, raz sme mali v skole nejake ucitelky z anglicka, jedna bola z londyna, to bolo v pohode, ale ta druha bola zo severu, az skoro skotsko a ta ked zacala svatlat, tak sme nevedeli ani rozoznavat slovicka...proste konec...este jak nas chcu znicit, seru ma...seru ma
omyl...mením názov témy...:MATURY Sú HOROR...hlavne keď nie sú podklady, nie je nič...ide to moc rýchlo a hovno viem...nakoniec asi nebudem jediná na svete, kto takto stresuje, ale fakt začína prihárať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov