Nie, mam kopu kamaratov z obidvoch krajin a vsetci su mega super Praveze mi je smutno zo situacie v Rusku, Ukrajine aj Bielorusku a tak vseobecne. Ked uz, tak mam extra sympatie.
Ale stretla som sa na škole s takými, ktorí si nezaplatili štúdium v anglickom jazyku, ale išli na bezplatné v slovenčine, pričom ju vôbec neovládali. Všetky hodiny išli dolu vodou a neznášala som ich.
Aj v ZA som bývala pri ukrajincoch ktorí boli úplne vymletí, ale to neznamená, že poviem že všetci Z Ukrajiny sú takí.
jeden z mojich najlepsich kamaratov je z Tuly a mam asi 5 - 6 kolegov z Ruska (Ukrajiny), mam rad Petrohrad, Kyjev, Moskvu aj Vladivostok... a kkti sa najdu v kazdom narode...
Ono je to tak ze asi vsade na svete maju polovicu totalnych kokotov potom tak stvrtinu mensich kokotov a stvrtinu celkom fajn ludi a vacsina z tych odvaznych co sa vyberu do sveta su prave kkti, samozrejme cest vynimkam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale stretla som sa na škole s takými, ktorí si nezaplatili štúdium v anglickom jazyku, ale išli na bezplatné v slovenčine, pričom ju vôbec neovládali. Všetky hodiny išli dolu vodou a neznášala som ich.
Aj v ZA som bývala pri ukrajincoch ktorí boli úplne vymletí, ale to neznamená, že poviem že všetci Z Ukrajiny sú takí.