aj ano aj nie, bolo to obdobie kedy som nic neriesil a nemal som ziadne extra plany, teraz je to naopak...ale zase v tom obdobi som zarabal podstatne menej
mno veru je to zmena ako všímam....ale ja som napr. v 17ke prežívala toho až-až....to bol pre mňa zatiaľ tej najživší a naj nezabudnuteľnejší vek...ale od 18 som nejako zvážnela a zábava ma nejako obchádza :/
do 17... nie že by pred tym bolo vsetko ok, ale drzalo sa to aspon na takej strednej ceste.. potom to síce chvílami bolo skvelé ale zase aj pády boli dost tvrde..
no neda sa povedat ze do 18ky ale za mlada bolo lepsie o dost to je pravda aj ked som si toho vtedy nevazil ale keby som vedel ako bude neskor tak by som to bral inak
@cimrman@41 ked toto povazujes za zlomovy bod tak si asi trochu detinsky to keby som ja taketo situacie povazoval za zlomove asi by ma jeblo uz davno ! jasne vzdy po nejakom trapase alebo hadke , roztrzke atď. ktora sa udeje v opitosti alebo aj v triezvom stave to je fuk ... sa clovek nejaku tu dobu hanbi ale to ze ta raz v zivote nasli rodicia doma ako najebany grcas nemoze byt ziadny zlomovy bod k horsiemu zivotu preboha !!!
@torpedo08 nic ine ma nenapadlo tak som napisal to, a zabudol som povedat ze na tej oslave som mal len 3 ludi a to preto lebo byvali za rohom, asi som aj chcel vtedy dostat otravu alkoholom
@cimrman a co to s tym ma ze si tam mal 3 ludi ? ja ked sa ti mam priznat tak viac ludi som ja na oslave nemal asi nikdy ako 3-4och a takze si sa chcel akoze zabit ci ako ? ... no a otrava alkoholom to je tazke dosiahnut (ked teda nemas metanol ja aj ked liter tvrdeho vypijem a este piva k tomu tak mi ziadna otrava nehrozi aj ked teda som v zlom stave ale otrava nehrozi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
momentálne cakam na vystup
Ale inak je to citeľne fasa.