Tiež vám prekáža nahota zvierat na verejnosti? Preto že mne neskutočne. Myslím že majitelia zvierat by svojich "miláčikov" mali normálne obliekať do šiat tak, ako sa patrí. Dnes už je na každé zviera dostatok dostupného oblečenia a to dokonca aj cenovo.
@4lex prečo nie? Myslím že na zvieratá by sa mala vzťahovať väčšina právnych predpisov, čo sa vzťahujú na ľudí a niesť za nich zodpovednosť by mali ich majitelia. A medzi iným tam patrí aj toto. Je vrcholne nevkusné, keď zvieratá behajú po meste s odhalenými genitáliami
Samozrejme! Konečne niekto s rovnakým názorom ako ja, rozhodne som proti nahote a každý by si mal svoje zviera poriadne obliecť. Dokonca by som zašiel oveľa ďalej, napr. keď vidím psa ako si líže vajcia mám chuť volať políciu za obnažovanie na verejnosti. Veď sme ľudia predsa, táto nechutná doba musí už skončiť! Už žiadny zvierací sex na verejnosti!!!
@mrtvedetivzivomplote to čo si popísal už podľa mňa hraničí z obťažovaním. Veď to je úchylné a dosť podobné masturbácii na verejnosti. Každý človek by si mal svoje zviera vicvičiť a myslím že tento smer by nemal byť zanedbávaný
@lawey ty budeš určite najmúdrejšie dievča na birdzi
@promcorp aj pre ľudí to bolo prirodzené pred pár tisíc rokmi a niekde na zemi aj pred pár sto rokmi. Lenže nie v dnešnej modernej spoločnosti. Ak tie zvieratá s nami žijú, mali by sa aj troška prispôsobiť požiadavkám modernej spoločnosti. Doma a mimo civilizácie to samozrejme neplatí. Nebudeme predsa obliekať divé zvieratá.
@promcorp ono to hlavne vadí tým psom... im to vadí ked sa hýbu, hlavne tým velkým... nepovim ked niekto v zime oblečie miniatúrnu čivavu skoro bez srsti, ale aby ludia v lete obliekali velkých psov, mi príde choré...
@moussinka dnešné oblečenie pre psov, psom neprekáža viac ako ľudom. To je len o zvyku. Strihy na toto oblečenie sú dnes už tak precízne spravené, že zviera sa v tom pohybuje maximálne voľne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
@ruderenee to rozhodne. Bohužiaľ to ľudia ani nevnímajú ako niečo vtipné, ale ako niečo prirodzené. A to je o to šokujúcejšie
Jediný genitál, ktorý sa tu odhalil si ty
Pre tie zvieratá je to prirodzené...nechápem,prečo by ich mali ľudia obliekať do handier len preto,že tebe vadí nahota...
@promcorp aj pre ľudí to bolo prirodzené pred pár tisíc rokmi a niekde na zemi aj pred pár sto rokmi. Lenže nie v dnešnej modernej spoločnosti. Ak tie zvieratá s nami žijú, mali by sa aj troška prispôsobiť požiadavkám modernej spoločnosti. Doma a mimo civilizácie to samozrejme neplatí. Nebudeme predsa obliekať divé zvieratá.
fajn.. ae dakujem.. idem ja domov..
Toto je v piči
Psychiatrická nemocnica Philippa Pinela Pezinok
Malacká cesta 63
902 18 Pezinok
Prijímacia ambulancia 033/6482 153 lekár počas pracovnej doby
Mimo pracovnej doby volať vrátnicu,spojovateľa 033/6482 111, 123, 360
alebo hrozný potrat :/
» maps.google.sk/maps?saddr=Gbel...