väčšinou to so mnou nič nerobí, maximálne si poviem "ježiši" a venujem sa obsahu, lebo ten aj tak považujem za dôležitejší a nie som jedna z tých, ktorí sa odmietnu vyjadriť k veci, ak sa pýta niekto, kto sa pomýli v plurále, však to je odveci občas ale už veru krútim hlavou, ako pri jednom známom, ktorý mi raz napísal, že "Egipt"
Vadí mi to. Akože nič proti takým, čo gramatiku nevedia, to len ja som potom z takého textu dosť zmätený a musím to čítať niekoľkokrát, aby som sa z toho vysomáril...
nevytáča ma ak niekto spraví chybu je to ľudské, ale maximálne ma vytáča ak je niekto taký ignorant že napíše biť(existovať), mislieť, pýsať, som pekní, ste pekný chlapcy a podobne .... na druhej strane ma ale vytáča aj to keď niekto hneď vynadá a robí sa nejaký lingvinista a tak no
teiz neviem extra dobre gramatiku ale take videlne chybi/aj teraz neviem ci ma byt na konci slova I alebo Y/ si vsimam.ale nenapisem lubYm ta a chIbas mi...inac sloboda vyjadrovania
No, tiež mi to vráža niekedy do očí...ale zas aj ja sa sem tam pomýlim predtým som každú chybu po každom opravoval...ale vynadali mi väčšina tak som musel si to nechať pre seba
Mňa to serie maximálne.Ale to je vizitkou našej prijebanej mládeže.Však pri súložení v rannej puberte ovládať materinský jazyk nepotrebuje.Nikdy som sa nepovažoval za nejakého gramatikára ale taký tupý ako pár jedincov medzi nami by som nechcel byť.
ja sa snazim pisat spravne napouzivam dlzne a makcene lebo mam nejak blbo nastavenu klavesnicu ale ked kamoska napisala milujem s Y a pytat sa s I tak ma slo drbnut
netreba sa stresovat nad takymi malickostami ale tesit sa z faktu, ze ja viem, kedy sa pise makke a kedy tvrde i/y a ze su na svete aj blbci co to nevedia ... pripadne sa zabavim, ak sa mi snazi niekto vynadat (stalo sa mi na pokeci za starych cias ked som tam chodila) a prisla mi rp s textom "ti krava" (slovo krava nahradene bolo inym vulgarizmom)
ja sa pozastavujem nad ludmi co tak pisu myslim ze zakladne slova by mal snad kazdy ovladat / vybrane atd/ ,pri odbornych a cudzich sa to da pochopit ,vsak stava sa
Hej vytáčajú ma. Kamoškám idem niekedy už aj na nervy s tým, keď mi vadí na niekom pravopis. Ale zasa záleží od toho, kto je to. Keď je to niekto, koho mám rada a vidím, že robí chybu za chybou, snažím sa v konverzácii naviazať na to slovo, ktoré napísal zle a napíšem ho tak, ako má byť. Niekedy je to však zbytočné, keď si ten človek aj tak píše po svojom Ale neznášam to na ľuďoch, ktorí komentujú v nejakých fórach, alebo komentujú isté články, iba kritizujú, nič sa im nepáči a nemajú v sebe ani toľko inteligencie, aby ovládali svoj materinský jazyk.
Ale v dnešnej dobe sa stretnúť s dobrou gramatikou je viac - menej nezvyčajné. Česť vám všetkým, ktorí ste nezvyčajné tvory teším sa z vás.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a navyše nieje to chyba na kráse
Musim tak proti nim viest neustale partizansku vojnu
S uctou,
Nobile
ale neznášam ak to urobia naschváál ! ! !
a snáď vybrané slová sa učia už na základnej takže každý kto vie písať a čítať by ich mal ovládať
Mám jednu takú kamarátku, tá sa doslova vyžíva v komentovaní úplne triviálnych gramatických chýb.
Ale v dnešnej dobe sa stretnúť s dobrou gramatikou je viac - menej nezvyčajné. Česť vám všetkým, ktorí ste nezvyčajné tvory teším sa z vás.