my sme boli dnes na 40 minútovom školskom výlete- 20 minút cesta tam aj späť pešo a 20 minút výklad vyše 80 ročného uja v meteorologickej záhradke u nás v meste aj vy možno takú máte
Trenciansky hrad, Beckov, Lietava...
Maninska tiesnava, Sulov, Hlbocky vodopad...
Trencianske teplice su velmi pekne mestecko
Alebo Rajecke Teplice - wellness, okupat sa v Afrodite. V lete je otvorene fajn kupalisko v Rajci...
Na turu by som sla napr.do Vratnej z Chlebu na Poludnovy grun... Velky fatransky Krivan, Rozsutec... V okoli Pov. Bystrice na Manin alebo zo Zliechova na Strazov (da sa aj z Pruzinskej strany, ale to nie je take pekne podla mna)
Vrsatec,
Klak...
Potom Javorniky. Portas, Kohutka, Dohan... je toho vela a neviem presne, aky typ vyletu planujes, prip. kde uz si bola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Hrady,Zámky,Jaskyne ja neviem
Maninska tiesnava, Sulov, Hlbocky vodopad...
Trencianske teplice su velmi pekne mestecko
Alebo Rajecke Teplice - wellness, okupat sa v Afrodite. V lete je otvorene fajn kupalisko v Rajci...
Na turu by som sla napr.do Vratnej z Chlebu na Poludnovy grun... Velky fatransky Krivan, Rozsutec... V okoli Pov. Bystrice na Manin alebo zo Zliechova na Strazov (da sa aj z Pruzinskej strany, ale to nie je take pekne podla mna)
Vrsatec,
Klak...
Potom Javorniky. Portas, Kohutka, Dohan... je toho vela a neviem presne, aky typ vyletu planujes, prip. kde uz si bola