Hodrusa Hamre, je tam vyborne banske jazierko, voda sice trosku studensia ale zato absolutne priezracna. a je tam strasne pekne, velmi dobra stanovacka co som tam bol co sa tyka komarov neviem, vtedy ich tam tolko nebolo
čím nehostinnejšie podmienky tak tým lepšie, odporúčam niekde na lúke blízko rieky. Jednoznačný adrenalín na noc a keď si vieš urobiť priehradku máš fest luxusný bazén také najidealnejšie miesto je lúka pri sedliciach
skvelé nápady, ďakujem, ďakujem všetkým, isto si niečo vyberiem najviac sa mi aj tak pozdáva to okolie BS, takže najskôr tak, ale nechápem dnešných mladých ľudí, čo je to za trapošov, najradšej by šli stanovať na Zlaté piesky alebo na Kolibu (som z BA). :/ a len na jednu noc. Som z toho dosť sklamaná, pretože som očakávala väčší elán do takejto veci. Keby že má niekto z Vás taktiež spoznať nových skvelých ľudí, všetci ste pozvaní, pretože ja milujem svoju mladosť a všetko, čo prináša. Nech sa páči
@pastor1 Pretože dookola spamuješ veci s náboženskou tématikou, ktoré sa vymykajú zdravému rozumu. Buď si šľahnutý fake alebo "Boží fanatik", každopádne ani pri jednom nevyhráva zdravý rozum. Uvedom sa trošku! Nevravím, že veriť v Boha je zlé. Ale toto je psychopatia a akurát to odrádza nerozhodných neveriacich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ani blízko, ani ďaleko. No nechcem stanovať na Zlatých pieskoch, ale na Zemplínskej Šírave tiež nie
v tom pripade urcite nejake bagrovisko na Zitnom ostrove. A dost by aj pomohlo vo vybere kebyze povies co tam chces(te) robit
kúpať sa, oddychovať, behať po lese, možno nejaká tá žúrka, pozrieť mestá, v ktorých som ešte nebola, opekať špekačky a grilovať rybky...
urcite potom tu Hodrusa Hamre a pozriet aj ostatne tajgy pri BS
nič hrozné som tu nenapísal. Len som odporučil stanovačku v lese