Z učením nemám problém ak už som v tom procese , ale prinútiť sa učiť je iné proste ide o to , že keď si spomeniem , že sa mi treba učiť tak sa mi do toho ani veľmi nechce , ale nejako sa vždy prinútim a potom sa to už nejako učím tak dajte tipy ako by so
ja sa ucim ked vidim ze to proste nechapem a potrebujem vediet taksa naucit idem, ale momentalne to napr vobec nechapem tak dockam na rpednasky ci to vysvetlia alebo budem debil nafurt uz
čo takto sa motivovať tým, že keď nezmaturuješ si v piči a do konca života budeš kopať kanále alebo zametať ulice? lebo tuším aj na pojebaného pokladníka chcú dnes aspoň maturitu. a na druhú stranu, keď budeš šikovný, môžeš sa posunúť ďalej a žiť si podľa seba. ak ťa škola nebaví, skús sa na to pozerať aspoň takto :ehm:
Nvm ja si rada podčiarkujem text farebne...pri tom si to aj nechtiac čítam,aj keby ma to už ako nebaví plus ked sa mi treba vela učiť dávam si prestávky,ktoré si vychutnávam nie,že ted idem na pol dňa preč a k učeniu sa už nevrátim ..a je dobre sa odmenovať...napr napisem ten zapocet na dobru znamku-kupim si niečo,alebo niekam zajdem...ale tak mne je celkovo motivaciou zamestnanie a moja buduca praca tak to nie je az take tazke...ked ta to bavi ...
ja nemam motivaciu, to čo ma baví a o čo sa zaujímam do toho sa pustím hneď a naučím sa to , ale to čo ma nebaví sa tažko naučiť proste si to treba čítať a snažiť zapamätať...
Mi hovor včera som si povedal že dnes spravim seminarku z matiky priklady mam spravene ale musim to vypracovať na pc a nič som nespravil !!! som v riti ak to nespravim zajtra rano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Mi hovor včera som si povedal že dnes spravim seminarku z matiky priklady mam spravene ale musim to vypracovať na pc a nič som nespravil !!! som v riti ak to nespravim zajtra rano