moj oco spravil doktorke jednu vec. zastavil dych a potom zacal dychat z hlboka a cim sa mu tlak zvysil a potom musel este raz. lebo sa na neho doktorka nahnevala.
mam pocit, ze raz peter piper pisal o kave a o kofole. neviem ci je daco na tompravdy. ale ak mam nizky tlak tak sa radsej spytam na to doktorky
Priznaky - tocenie hlavy, unava, stracanie rovnovahy, pocit na odpadnutie atd...,Priznaky medzy vysokym a nizkym tlakom su skoro rovnake.Sposobit to moze vselico od zmeny pocasia az po srdcove vady.Nikdy nevies.Dobra je kofola, a aj magnesium. Kava to je kravina.Kava nema ucinky na srdce.Teda aspon pokial ich nepijes viac ako 5 denne.
ja mam tiez nizky tlak... ale ked vypijem colu al kofolu, thak sa mi prestane krutit hlava... som minule mala 80/50... a to som musela odist zo skoly, thak mi bolo zle... ale ked ho mas pernamentne, thak by som s tym zasla aj k doktorke...
no bud rada ze nizky lepsie ako vysoky,nizky je v podstate neskodny az na to ze sa ti hlava kruti ked prudko vstanes,
treba si od obcas kavicku a tak,inak to netreba nejako riesit pokial to nie je ozaj nejake strasne ze fakt strasne, ja mam tiez nizky a zijem na tocenie hlavy som si zvykla...
no bud rad, ze nizky, ja mam asi vysoky, aj ked to nemam este potvrdene, lebo sa panicky boim merania tlaku - niekomu pride zle ked mu idu brat krv, mne ked idu merat tlak...akurat ze to s tym priamo suvisi, cize mne asi nikdy nenameraju tlak v pokoji...a neviem co s tym mam robit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mam pocit, ze raz peter piper pisal o kave a o kofole. neviem ci je daco na tompravdy. ale ak mam nizky tlak tak sa radsej spytam na to doktorky
treba si od obcas kavicku a tak,inak to netreba nejako riesit pokial to nie je ozaj nejake strasne ze fakt strasne, ja mam tiez nizky a zijem na tocenie hlavy som si zvykla...