Chcem sa spýtať. V poslednom čase sa mi nepáči jas pri zobrazovaní notebooku. Túto zmenu som postrehla od výpadku elektriny (neviem, či bola skôr). Môj notebook má v sebe zabudovanú grafickú kartu ATI Radeon - premium graphics. A tak si kladiem otázku, či
Ak máš display s LED podsvietením (asi máš) - áno postupne bude strácať svietivosť a čím silnejší jas zvykneš používať, o to rýchlejšie bude svietivosť klesať.
U starších dsiplayov s neonovým podsvietením nebol ten úbytok jasu taký znateľný - tie buď svietili alebo dosvietili...
@mofowo Hmm, zaujímavé. Nevedela som, ze sa mozu takto opotrebovavat. A myslis, ze nejako to mozu ovplyvnovat aj tie vypadky prudu? (U mna sa stava casto, ze vypadnu poistky a taha len na baterku.)
@anjelik263 Ak nastalo prepätie v sieti (pri búrke napr.) tak sa notebook poškodiť mohol. Ak sa ti zdá, že to nie je v poriadku a je notebook v záruke tak ho reklamuj. Ale ináč aj mne teraz pripadá, že má monitor nižší jas keď sa vonku vyjasnilo. Nebude to tým?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
grafikou to podľa mňa určite nebude, niečo sa proste muselo pokaziť pri napájaní displeja...
U starších dsiplayov s neonovým podsvietením nebol ten úbytok jasu taký znateľný - tie buď svietili alebo dosvietili...