Ahojte.. taakže.. mám taký problém, že som strašne bielý (žiadné rasistické narážky nebudem trpieť) a chcel by som mať tmavšiu pleť..nie o moc ale proste takú tmavšiu... máte nejaké návody čo by pomohlo k tmavšej pleti? Napadlo mi solárko..a koľko krát
prečo by sme ťa mali odsudzovať že si biely? na 100% viem že som ešte bledšia ako ty a nikdy som nepomýšlala nad tým že by som mala byť obeťou rasistických urážok DDDD
@nixxina na to som už myslel ale keď budem s priateľkou neskôr tak budem mať napr. telo bielé a hlavu tmavšiu? a blbo by som sa cítil keby niekto zistil, že používam make up
@hoperpohroma Ale napríklad priateľka je trošku "tmavšia" (a je mi jedno či má rómskych predkov) a stále si zomňa robí srandu, že aký som bielý.. a už mi to lezie na nervy..
@frodo2 ak sa mate radi tak to robi asi z lasky.. ved keby jej to vadilo tak snad s tebou nie je aj tak, nikto nema identicky odtien, vzdy bude jeden belsi a druhy tmavsi.. ked budes moc nasraty smej sa jej ze je tmava, aj ked to mozno nebude znasat dobre ale aspon si uvedomi ake to je
@hoperpohroma tak jasné, že ma iba podpichuje.. a vidí, že ma to nasierá.. ale teraz ťa silno uznávam, lebo si mi dala fajnový nápad..keby niečo tak sa budem smiať, že je ona tmavšia... keď môže ona, môžem aj ja.. si veľká pani!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a do solárka ťa nepustia pred 18 čo ja viem
solarko je hnusne a este aj nezdrave
ja som velmi biela, belsia ako vacsina ludi co poznam (ked tak poznam rovnako bielych a nie viac) a som spokojna
a to nechcem zniet rasisticky, proste sa mi paci biela pokozka
Fakt to nerieš.
Solárka, krémy, makeup, hocjaká chémia je proste blbosť...
Možno skús brať berakarotén, ten ti neublíži a pomáha aj pri lepšom opálení...
ale aj ja by som chcela byť tmavšia... všetko všetko VŠETKO mi na ksichte vidno
Metrosexuál hovorí Mmh tá LV bunda, tie hodinky, tie okuliare, tie vlasy.
A homosexuál hovorí Mmh ten je ale pekný.
Už chápeš, alebo to potrvá večnosť ti to vysvetliť? O____o