Keď čakáte kým sa vám pripraví jedlo keď už som vás to donútila otvoriť, napíšte vaše obľúbené jedlo.. Ja čakám na moje chutné vegetariánske lazane ... To čakanie je hrozné
nie som krava, aby som prežúval od rána do večera kapustu a pchal do seba kaleráby a po čase zostal na nervy...
organizmus potrebuje stavebne látky a keď ich nemá, stáva sa (.....)
@marcello111 odkial myslis, ze dostane tolko zivin tá krava, ktoru si das na obed? Áno, zo zrania trávy. Keby tráva neobsahovala žiadne bielkoviny, kravy by asi vyhynuli. Rastliny, listy, zelenina, ovocie, semiačka obsahujú tiež vela bielkovín a výživných látok. Tak isto mozes prijmat stavebné látky aj ty
@marcello111 tak ti dám iný príklad, ty intelektuál... Predstav si takú gorilu, je silnejšia než človek a myslíš si, že žere mäso? Nie nežere... Jedáva ovocie a všelijaké listy a je vegetarián. Ďalej kone. Pasú sa a žerú trávu a seno. Maju chudé, ale zato silné nohy... Odkiaľ majú také svalstvo a živiny, keď predsa nejedia mäso? No odpovedz si . A ešte ťa dám do obrazu, nikde nikomu nestrkám aby nejedli mäso, tak prečo takéto poznámky ?
@marcello111 a ku koníkom
si sa prečo nevyjadril? .. dobre ukončíme to... Nikde nie je napísané čierne na bielom, že človek MUSÍ jesť mäso, aby prežil a aby mal poriadnu dávku bielkovín... Mäso ti viac ublíži, jak pomôže, ale šak kludne si papaj kuracinku napchatú estrogénmi. Raz sa zobúdiš s cickami 80B a potom ti to snáď dopne... A možno ani nie, lebo si budeš trepať svoje. Ale tieto naše argumenty so mnou ani nepohnú, môžeš mi napísať všelijaké omáčky aké je mäso podstatné, ale pre mňa to má asi taký význam ako hádzanie hrachu o stenu
ale no, veď ja nikomu nič nenútim...
prezradim ti jedno tajomstvo ak si katolíčka a pôjdeš do neba, tak tam sa papá iba ovocie a zeleninka a pije dobre vínko...
zvieratka tam slobodne spolunažívaju a je jedno či to je zajko, alebo tiger a dokonca vedia aj rozprávať....
ja sa už teším
nech sa páči. Pôvodne vegánske, ale ja si na vrch dávam mozzarellu sú výborné a zvládam ich ukuchtiť aj sama. Dokopy mi to trvá necelú hoďku. A inak on tam davam nejaký zeleninový proteín ci co, tak ja namiesto toho dám nakrajané tofu, kedze tú ingredienciu co má on nemáme tu na SK zrejme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
organizmus potrebuje stavebne látky a keď ich nemá, stáva sa (.....)
ináč ta otázka je skomolená na sračku
ach, zrejme si nikdy nebola v kravíne na družstve a nevidela čo sypu do válovou kravám, aké zmesky a čo všetko obsahujú...
ale dobre máš pravdu, ja nič neviem
takže nie je to len pri kapuste
si sa prečo nevyjadril? .. dobre ukončíme to... Nikde nie je napísané čierne na bielom, že človek MUSÍ jesť mäso, aby prežil a aby mal poriadnu dávku bielkovín... Mäso ti viac ublíži, jak pomôže, ale šak kludne si papaj kuracinku napchatú estrogénmi. Raz sa zobúdiš s cickami 80B a potom ti to snáď dopne... A možno ani nie, lebo si budeš trepať svoje. Ale tieto naše argumenty so mnou ani nepohnú, môžeš mi napísať všelijaké omáčky aké je mäso podstatné, ale pre mňa to má asi taký význam ako hádzanie hrachu o stenu
prezradim ti jedno tajomstvo ak si katolíčka a pôjdeš do neba, tak tam sa papá iba ovocie a zeleninka a pije dobre vínko...
zvieratka tam slobodne spolunažívaju a je jedno či to je zajko, alebo tiger a dokonca vedia aj rozprávať....
ja sa už teším
ale naposledy mal eufóriu z kebabu tutok z lokálneho stánku