To co Vám najviac prekaza na tejto planete a jej systeme
Čo nemusím:to čo mi v skutku najviac vadí je dnešná uponáhľaná presexovaná,predrogovaná a prechlastaná doba v ktorej ma už nemože nic prekvapiť a nema nič kludný priebeh.očom je vlastne táto doba,s každej svetovej strany sa ruti nanás faloš,nieje možne v
Ja lenze podla mna je to normalne nemat nejaku extra z noveho televizora preboha neber to tragicky..radost treba mat z rodiny, kamarastva, lasky, dotykov a objati.. A nie z telky, si v pohode, netrap sa kamo
@tasha5 zo smrti strach nemam,kludne by som umrela este dneska a za vsetkych ako obetny baranok,toto nieje stav negatoivnej mysle praveze vobec mam ju v stave neutralnom len zavse sa zamyslam nad zmyslom zivota ako celkok,cele ludstvo kam to dospeje a co mi to dozivota da,bude to mat prinos myslim ze nie,myslim ze vo svete bude len horsie a horsie..
@sheily si si precitala len poslednu vetu?to s tym televizorom malo byt len ako dodatok v akom zmysle to myslim ale zvysok textu s televizorom nemalo nic spolocne
uplne si zhrnul všetko nad čím premýšľam posledné 3 dni. hlavne ten začiatok. je uplne nechutné, ako už na strednej škole každý chľastá, kamarátstva vydržia tak týždeň, a jebe každý s každým pekne už od prvého ročníka.
nie že by mi vadil sex, ale tá promiskuita ktorú okolo seba vidím je nechutná.
@cain hlavne ak sa nedozes vyjadrit nijak inak len chytenim za slovicka z poslednej vety tak zbytona reakcia,,,hlavne ak si si poriadne neprecitala ako to bolo myslene,,
@noha05 poprve nepicovala som,len som sa logicky zamyslela nad systemoma to je velky rozdiel ,,ja som ziadnu priamo nadavku nezaregistovala v texte a po druhe AJ TYM ZE SA VYBEREM DO SVETA SYSTEM NEZMENIM JE JEDNO V KTOREJ CASTI SVETA BUDEM ...takze blby argument,
@candy36 vies co ja som v tomto stave uz velmi dlho,asnazim sa najst pozitivum i ked som v neutrali,chcela by som to zmenit aspon pri vlastnej osobe ale den co den som viac a viac presvedneca ze zmenit sa uz neda nic maximalne privriet oci a cusat...a len sa v tichu prizerat
Ja chapem ako to bolo myslene, ale myslim ze svojim komentarom som nechyala za ziadne slovicka iba reagovala na fakt, ktory je realny z tvojho zivota a udial sa ti tak wtf?? Jaky mas problem? Napisala si ze nemas radost z telky a ja som napisala ze to je normalne tak vazne nechapem co riesis
@kail91 vsade,napriklad stredna umelecka v RK...kazdy druhy fajci,chlasta droguje,,,,ja som sa tiez pridala na tuto cestu nastastie som si povedala dost,
@kail91 welcome to my nightmare a okrem toho, že gympel! že výberová škola! no hovno! v poslednej dobe sa mi zdá že sa u nás zišel najväčší bordel z celého okolia
@candy36 nie neurobim to je pravda to co som zalozila nebolo myslene v tom aby sa nieco menilo,praveze vobec,,bola to len myslienka ci sa vobec niekdo zavse nad takou vecou aj zamysli co sa deje okolo neho alebo to ma uplne na haku a zije si svoj svet,,no ja som uz davno po skole a to co som mala v triede a na internate nastastie len jeden rok tak bola cvarka,,,furt na hubach,fete trave,,,stale hladali de sa ozrat....som musela odyst na privat neze si rana nevpijem ale ne robit to co oni,
@kail91 slusnost uz davno zanikla no ja by som svojim priatelom dala aj to posledne ak by to niektory z nich potreboval.,vtedy je dobra prilezitost zistit ci je rpiatel skutocny alebo len taky co sa s tebov bavi vtedy ked nieco potrebuje
@candy36 no ja zase drogy ako travua podobne nie,,boli pripad na ansej skole ze predavali aj posledne co mali aby si mohli zahulit,,,kamoska vsetky zlate prstene,druhy vsetky prachy minul hned prvy den ako prisiel na skolu potom sockaril pred skolou o cigy a tak...furt nieko nieco po tebe chcel po vlastne minul na drogy ..na suv RK nic nove
ja som nepisala argumenty otom co mi vadi na ludoch ale obvinila som dobu ako taku,prave preto treba citat a po druhe tiez mi je to v skutku jednodiskusia bola s otazkou co vadi vam a nie mne,,ja som dala svoj nazor a toho nazoru sa nemusi nikdo drzat mohol padnut kludne aj iny nazor.
Ja to neberiem tak tragicky. Zober si čo tu bolo pred 500 rokmi, pred 100 rokmi, pred čo i len 30 rokmi. Za takú krátku dobu ľudského pôsobenia sme sa stihli vypracovať z ľudí, ktorý boli nevzdelaní, žili v chlieve a nemali žiadny cieľ na ľudí civilizovaných, vzdelaných a zdravších.
Určite za ten morálny a ekonomický, sociálny a neviem aký úpadok môže ten veľký boom, ktorý nastal v 20. storočí. Vojna, bojovníci za ľudksé práva, demokracie a sme tu. Ľudia si ešte nezvykli vážiť si to všetko čo majú a obyčajný človek má v dnešnej spoločnosti neuveriteľné možnosti. Keď však naši rodičia žili v dobe, kedy im bolo všetko diktované, nemôžeme sa diviť, že dokážu vychovať deti do doby, v ktorej je všetko umožnené. Proste, dnešná doba je veľmi neharmonická a nedynamická, ťažko s ňou držať krok.
Ver že by si nechcel žit ani pred sto ani dvesto ani tisíc rokmi. Dnešna doba nech je akokolvek komplikovaná je najlepšia v histórii. Minimálne v našich podmienkach určite.
@laurikaaa samo sa netvori nic,to ludia tvaruju po cele starocia dobu v akej ziju,vsetko co sa udialo za roky vytvorili len a len ludia,to ako sa mame,tento system,vsetko.
@cain ale stale si nepochopila za celu dobu pointu diskusie,to sa az divim,moja otazka spocivala v nazore druhycha nie v mojom ja som enchcela aby sa rozoberal moj nazor ale aby povedal nazor kazdy sam za seba a ak etbe samotnej nic neprekaza na celej dobe,ani len jedna jedina vec tym padom si nemusela ani nic komentovat lebo tato diskusia sa Teba konkretne vobec netyka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a smrti sa nebat, byt len pripraveny ... co ine
nie že by mi vadil sex, ale tá promiskuita ktorú okolo seba vidím je nechutná.
naše poslanie na zemi je úplne o niečom inom, ako to čo tu prežívame a potom je to tak ako si pekne opísala, ľudia maju prázdnu dušu...
odpadli od Krista, kašľu na jeho lásku a pritom je to jediný smer k naplneniu a plnohodnotnému životu a príprave na večný život...
všetko ostatne je len márnosť nad márnosť, pominuteľné...
filip
ale z 30 ludi bol z toho cisty len 1 dvaja,..
@kail91 welcome to my nightmare a okrem toho, že gympel! že výberová škola! no hovno! v poslednej dobe sa mi zdá že sa u nás zišel najväčší bordel z celého okolia
Len,mne vôbec nevadí táto doba... Nech žijú mrchy... Nech sa sexuje,nech sa droguje,nech sa chlastá.Nech si každý robí čo chce.
ja som nepisala argumenty otom co mi vadi na ludoch ale obvinila som dobu ako taku,prave preto treba citat a po druhe tiez mi je to v skutku jednodiskusia bola s otazkou co vadi vam a nie mne,,ja som dala svoj nazor a toho nazoru sa nemusi nikdo drzat mohol padnut kludne aj iny nazor.
Určite za ten morálny a ekonomický, sociálny a neviem aký úpadok môže ten veľký boom, ktorý nastal v 20. storočí. Vojna, bojovníci za ľudksé práva, demokracie a sme tu. Ľudia si ešte nezvykli vážiť si to všetko čo majú a obyčajný človek má v dnešnej spoločnosti neuveriteľné možnosti. Keď však naši rodičia žili v dobe, kedy im bolo všetko diktované, nemôžeme sa diviť, že dokážu vychovať deti do doby, v ktorej je všetko umožnené. Proste, dnešná doba je veľmi neharmonická a nedynamická, ťažko s ňou držať krok.
kto do boha tvorí dobu? ona sa tvorí sama?