preco sa chalani neradi bozkavaju potom ako ich baba vyfajci alebo pocas toho ??? ked to dievcata tak velmi vzrususje ..a ide predsa oto aby sa diavca poriadne vzrusilo ...a ako to ma baba vyriesit tak aby bol vlk syty aj ovca cela ....
neviem preco a ani ma to netrapi. ale viem jedno, Ked sa niektoremu chalanovi hnusi bozkavat babu ktora ho vyfajci, tak ho nemusi fajcit. Kde je teda problem?
lol ako sa moze baba bozakavat s chalanom pocas toho ako ho fajci? co ma ten chalan usta medzi nohami?
vsak aj chalanom ide o to aby babu uspokojili,to ich vzrusuje este viac potom,...ked mu povies ze sa s nim vtedy chces bozkavat bol by to blbec keby odmietol
inac ani ja tomuto nechapem, co je na tom? ti chalani sit o nevedia vychutnat. zasa na druhej strane niektore baby sa zasa nechcu bozkavat, ked ju chalan vy-lize...
@23 To bolo take mile ze... "uz od rana na teba cakam"..si zlatunky ..uz aj za Tebou "prichadzam" /len malinky detail..napisal si si to sam sebe ..trosku preklep..ale neboj, pochopila som /
no podla mna to je asi na kazdeho chuti...niekto ma urcite s tym problem...ale myslim ze by tam nemal byt problem lebo myslim ze sa nejedna o nic nechutne
je uzasne spapat semeno a potom sa bozkavat so svojou laskou a naopak boze aj chlapi to maju radi v pohode...moznoze mas len taky pocit najlepsie je otvorene sa s nim porozprtavat kde je problem
No divíš sa? Veď kto by chcel svoje vlastne geňo nahmatať jazykom v ženských ústach? To ešte ja bývam taký fekálny človek že sa z ženskou po tom čo mi zrobý fajku polížem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
vsak aj chalanom ide o to aby babu uspokojili,to ich vzrusuje este viac potom,...ked mu povies ze sa s nim vtedy chces bozkavat bol by to blbec keby odmietol
Ale zas na druhej strane, ak má problém s tým, že počas fajčenia bozkávaš, tak ho nefajči, iba bozkávaj
ked sa to chalanovi hnusi, tak nech to neziada od holky
bläk
inac ani ja tomuto nechapem, co je na tom? ti chalani sit o nevedia vychutnat. zasa na druhej strane niektore baby sa zasa nechcu bozkavat, ked ju chalan vy-lize...
ja s tym nemam problem
tak v sukromnej sprave sa mozes popytat pokecame
priiid mi
a k teme:
podla mna ak baba fajci chalana, a nebodaj je taka mila ze nema s tym problem, ze to aj prehltne... ani chalani by si to mali tiez skusit ochutnat...
ale som zvedavy kto to uz skusil
môj priateľ s tým nemá problém a ani ja.
ale tiež pravda, že ho predsa nejdem bozkávať so spermiami v ústach to by už bolo troška nechutné.