čaute to na tomto svete nie je normálne dievča? Nejaká nealkoholička nefajčiarka? Nejaká baba ktorá nemá potrebu chodiť a kurviť sa po diskotékach a túlať sa po nociach? Proste slušne vychovaná? Zrejme asi nie keď som ju dodnes ešte nenašiel.
jasne, ze existuju, hoci v ovela mensom mnozstve. a problem je potom ten, ze take dievca si vacsinou ani nevsimnes, lebo ta nezaujme (jasne, ako ktore)
@lvanka asi chce vediet, kam ma chodit, aby taku nasiel...lenze kam? v bare nie, na diskoteke nie, na ulici ju isto neoslovi...a to chce, aby aj nejako vyzerala
@22 lenže všetky tieto diskusie kde sa niekto potrebuje len vybúriť ako teno tu, na oapčnom pohlaví, že nie sú vraj žiadne "normálne" ženy / chlapi sú úplne bezvýznamé...skoro každý deň sa tu takto sťažuje nejaký zakomplexovaný pubertiak
ani ejndo nerobim,diskoteky ma nebavia, ked pijem tak iba mminimum zeby som sa dozrala jak svina no nehrozi ved ja chlast neznasam donutim sa donho aj to iab kus ked mam dost vaznu depku mam kopu kamaratov ale aj tak cele dni seidm doma za notebookom naco chodit von? naco sa pozerat a znechucovat sa ty,i malymi kurvami co od 12sa flakaju po vonku ozieraju kurvia sa alebo na chalanov ktory su majstri sveta vygelovane ofiny a maju prebytok testosteronu a ked su nahodov doma tak sedia maminke pri riti a ze ci existuje normnana baba? ano existuje kazdy clovek je istym sposobom normanly a kazdy clovek je iny takze neexistuje nejaka priúpama hranica medzi normanostou a nenormalnostou ja som pre inych nenormalna ale pre tyych co ma oosbne poznaju uplne normalny clovek s uplne normlanymi problemami(ako ktore) ktore si len preziva pubertu uz v klude nie ako pred rokom co som sa stale flakal po vonku ja som si tatkuto blaznivu pubertu prezila ani nie za pol roka a stacilo mi....
to, že mi chutí alkohol, neznamená, že som alkoholička, to, že fajčím, mi nekazí charakter a to všetko dokopy neznamená, že sa kurvím a behám po diskotékach. nehádž do jedného vreca
@snehovavlocka má podľa mňa pravdu... Tiež som podľa tvojej definície normálne slušné dievča, ale viem že práve preto si ma ľudia obvykle ani nevšimnú (to nie je sťažnosť, niekedy mi to práveže vyhovuje)
vies kolko je takych?..len sa skus poobzerat...hlavne nekukaj po tych extremne sporo odetych tam sa tazko hladaju normalne...a taktiez skus hladat medzi babami z mensich miest .....tie velke mestiacky ako z BA si o sebe zvyknu vela mysliet aj ked su onicom mnoho krat a len kurvy ..take maj v pici oni aj samy seba pochopia , ale najskor musia dospiet
pijem sem-tam...ked sa oslavuje...fajcit nefajcim...tulat sa netulam po nociach...a ak tak iba s chalanom alebo na koncert...a kurvit sa nekurvim lebo mam chalana
Pijem fakt s mierou - opitá som ešte nikdy nebola a ani neplánujem, fajčiť nefajčím a tiež nikdy neplánujem, nekurvím sa a som zadaná...a nič by som na svojom stave nemenila.
ked o babach povies, ze su cundry a chudere. a ze nie je ani jedna normalna, tak pak ty si chudak!!! sa zobud! nehadz vsetky do jedneho vreca, lebo ty mas obmedzeny pohlad na baby...
to neexistuje normalny chalan, ktory by si nevsimal iba vzhlad a neslo mu len o sex? ... generalizacia je sprostost To, ze si ty nemal stastie neznamena, ze musis vsetky hadzat do jedneho vreca.
@ 2 si trapny, ak si myslis, ze len alkoholicky su zabavne... vyzera otrasne, ked je dievca opite, nevie co so sebou, a na druhy den si nic nepamata... kto by chcel taku babu, ktora v opitosti podvedie nielen jeho, ale aj svoju kamaratku? porozmyslaj nad tym
@ 0 existuju take baby.... je ich na svete dost... ale skryvaju sa mozno.. lebo vsade je vidno len takych chalanov, ktorý piju, chodia do barov, a neviem co este robia....
napriklad.. ja nefajcim... nekurvim sa, a ked pijem, tak len tak, aby som bola schopna stat na vlastných nohach, a a by som nerobila hambu sama sebe, nieto este okoliu mojich triezvych a rozumnych kamaratov...
k zabave nieje potrebny alkohol... hlavne je, ako sa bavis, co robis a s kym si..
tak vela stastia k hladaniu normalnych dievcat... ver mi, su take...
a normalita sa u vas prisudzuje podla tychto veci??ubohe=Dved ked ma clovek rad tanec tak ide na diskoteku,ked ma co vonku robit tak moze ostat aj dlhsie,a takmer kazdy si obcas vypije(hovorim o tom vypit si do nalady,nie zryt sa totalne)a ked zahresim..co je na tom preboha zle??ved nepouzivam nadavku v kazdom druhom slove.takze..som ja a ini podobny ludia okolo mna nenormalni..dobre vediet=D
@Trnavcan1992 to ako ak si raz za čas vyjdem s kamoškami, vypijem si do nálady tak som hneď nenormálna a kurvím sa? Preboha... ak hľadáš niečo ,,až tak" tak potom asi smer kláštor..
jaaa.....nepijem nefajcim a w bare som bola asi pred pol rokom a to len na kolu inaac wobec!!!bary su hnus..absoluutne ma nelakaju..a pit a fajcit??NIKDY!!!!!!
@trnavcan1992 takze neexistuje normálne dievca ako? tak dakujem ti pekne ze ty ma neberies ako normalne dievca.....dakujem ti velice pekne co si ty o mne mylis a aj co mi ty vzdy pises.....asi to uz s nami nema cenu.......asi je toto uz fakt na nic vztah ako ty my to hovoris velice......ako chces mozme to ukoncit..mne je to uz asi ukradnute..uz dost si ma aj tak ranil........uz sa to neda vydrzat...tak ale je to na tebe.,.davam ti ecce jednu sancu...ak ju zmaris mas uz smolu........
@0 dakujem ti velice pekne...tak ja som ako nejaka cundra za to ze si idem raz za cas zatancovat a dam si nejaky prpitok? ako dakujem ti velice pekne...tak preco chdis s takou cundrou???????????????????????????
Ako nechapem preco by sme namali byt slusne vychovane a aj ked si sem tam dam alko. tak to zo mňa nerobi nejaku ozranku a proste som normlna vychovana a ak si to nemyslis tak no co uz s tebou ... Aaaaa kto by si dal so mnou vinkooo??, cervene suche dobre... mam jedno odlozene este z minulej oslavy mojej
kedze moji rodicia maju tvrde neporusitelne zasady a pravidla som presne taka aku si opisal...pit raz za rok, fajcit hm fajcila som pol roka a teraz to na to nerada spominam pripada mi to absolutne hlupe, a kurvit sa, hm ....sex je prima ale so stalym partnerom...
a videla som aj také nechutné s jebákmi po celom tele okuliarničky,melancholičky,flegamtičky,ktoré sedia celé dni doma,nič nerobia,tvária sa že sú pupkom sveta ale zasa nefajčia,nepijú..takú chceš?
či aktívnu babu,i keď fajčiť a piť nemusí ako nejaký 50ročný muž,ale zasa zabávať sa vie! a je aj celkom fajn,obľúbená,vie si nájsť miesto v spoločnosti a nie je zasa taká šereda
to že idem sem-tam na diskoteku este neznamená že sa kurvím ...a ked si sem tam dám do nálady a zapálim si to este neznamená že pijem a fajčím ..netreba hned odsudzovať ...a nehádzať všetký do jedného vreca
wera55555 boha to ti mzoe byt jasne ze ty normalnou si to mam sade setko pisat ze okrem mojej lasky alebo co? ja cem aj dake kamartky a kamaratov a ne len teba mat co je antom zle sakra? boze sak ta lubim preco stale mas proti mne nieco?
skoro nepijem, skoro nefajčím, kurviť sa nekurvím a na diskotéky nechodím (lebo netancujem bez pár promile v krvi), ALE ubezpečujem ťa, že som úplne normálna...
a existuje chalan, ktorý nepije, nefajčí, nehúli a je normálny?? podľa mňa nie. každý sme predsa nejaký, tak čo
nealkoholička, nefajčiarka, baba ktorá nemá potrebu chodiť a kurviť sa po diskotékach a túlať sa po nociach. Proste slušne vychovaná. = ja ale toto myslím smrteľne vážne...
stačí vymazať pár interpunkčných znamienok a slov a máš na svete normálnu babu
aj keď s tým túlaním sa po nociach, no to je otázne, lebo ja som schopná byť vonku aj do tretej rána, ale nie s opilcami a niekde v zafajčenom priestore ale prechádzala by som sa aj tri dni v kuse a na diskotéku by som tiež šla, keby tam neboli takí ľudia ako si opísal vyššie
ja patrím tiež k tejto skupine .... a takéto baby väčšinou chalana nechcú lebo skoro všetci chalani nechcú vážny vzťah ale sa chcú iba zabaviť a užívať si život
@0 to ze bude takto "slusne vychovana" neznamena, ze sa nezachova ako mrcha a neodrbe ta ako skolkara. Myslim si, ze charakter sa takto nemeria. Za to, ze si vybehnem raz do tyzdna na pivo, neznamena, ze mam nabeh na delikvenciu. Na tvojom mieste bud prehodnotim priority. Inak ratal si s tym, co by taka zenska chcela od chlapa? Ci by si splnal ty jej naroky?
@minora otázka je, kde ich stretneš...tak v bare nie, na disko nie, už ostáva len v škole..hm, pomlčím,...ďalej niekde na krúžku alebo cez spoločné aktivity,.....alebo cez priateľov, len musíš mať priateľov normálnych, nie takých, aké dievča nechceš....môj názor
@Trnavcan1992 vieš,nemal si tam dať tú poslednú vetu, že ty si takú ešte nenašiel a hneď by bolo po probléme ,ja by som s tebou chodila....No ale ako keď som tam uvidela tú poslednú vetu... máš smolu zlatko, ak ma nazývaš cundrou za to, že si občas chodím na diskotéky a rada si dám trochu alkoholu,ale neopíjam sa... tak na čo si sa do mňa ako zaľúbil, či čo vlastne? lebo pochybujem, že láska to bola... proste nechajme to tak...lebo ty si aj tak vždy len namýšľaš že si obeť a pritom nie si a pochybujem či si niekedy aj bol......
a ak chceš veľmi normálne dievča,tak zhodnoť čo ty považuješ za normálne...kopu báb na svete nepije,nefajčí a nekurví sa....ale myslíš je nenormálne ak baba alebo proste hocaký normálny človek ide občas na diskotéku zabaviť sa? ty chceš ako nejakú suchárku ktorá ti len bude doma sedieť na zadku a nebude sa vedieť zabaviť??????Lebo ja už potom neviem...
inak ako vieš, ak chceš niekoho stretnúť a ešte k tomu normálneho,tak láskavo zdvihni riť od počítaču a choď von medzi ľudí!!!
@Trnavcan1992 a inak túto diskusiu si nemohol založiť od nervovo z toho, že čo som ja povedala Betis, lebo sa kukni...táto diskusia bola založená o 9:42 a ja som jej to povedala az po obede ked som si aj s tebou pisala.....no nie? tak sa laskavo nevyhocvaraj!!!!! a už mi si tak trochu aj ukradnutý, lebo ja už nechcem s tebou chodiť takže tak.....
...ehm...nepijem nefajcim vonku mozem byt len do deviatej chalana nemam a to pritom normalne chodim von...som nenormalna?.=DD....taky bab je dost len ich treba lepsie hladat ako tie co behaju do noci po baroch a pod.....vybijat si nervy v anketach podla mna nema vyznam
preco maaas takuu mienku o vsetkyych babaach??? ja tiez nepraktizujem ani jedno z uvedenych veciii..... teda nie je to tak vo vsetkych pripadoch.... tak hlavu hore
A ja si myslím zasa, že chalani takí neexistujú. Ja už mám dosť takých blbcov co si neážia nič. Nemám núdzu o chalanov pritom som obycajna jednoducha baba, niesom pekná podľa mna niesom namyslena lebo nemam byt naco, jedine sa tesim ze mam super kamarátov niekedy si poviem ze mi chýba nejaky zlaty chalan, objatie a tak lenze stoji dnes vobec niekto za to? Uz som sa sklamala a bolelo to a dost neprijemne veci co som sa dozvedela o chalanovi po 2 rokoch chodenia a teraz som sama. No ja stale verim ze raz ten pravy pride ale zevraj chodi naposledy a to uz budem stara babicka D niekto ide po krase ale krasa pominie. Tak co uz s dnesným svetom a ľudmi. je to smutne je to tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
(nechodim na diskoteky,nekurvim sa, nefajcim, pijem sem tam, netulam sa po nociach...som normalna?)
ha, sokovany, co?
to ja len tak, ze aj v Trnave existuju slusne baby
Ja nepijem, nefajcim, nehresim, neku***m sa... A poznaam este dooost takych dievcat ktore su ako ja
a btw takychto existuje viac nez si myslis asi len hladas v nespravnych vodach..
Nechcem aby bola nuda, ale zas samozrejme, všetko má svoje medze.
...myslim, ze existuje kopa takych bab (som jasny priklad , ktore nepiju (resp. prilezitostne), nefajcia a nekurvia sa...tiez nemusim take baby...
ale ne prcu si delam
@ 0 existuju take baby.... je ich na svete dost... ale skryvaju sa mozno.. lebo vsade je vidno len takych chalanov, ktorý piju, chodia do barov, a neviem co este robia....
napriklad.. ja nefajcim... nekurvim sa, a ked pijem, tak len tak, aby som bola schopna stat na vlastných nohach, a a by som nerobila hambu sama sebe, nieto este okoliu mojich triezvych a rozumnych kamaratov...
k zabave nieje potrebny alkohol... hlavne je, ako sa bavis, co robis a s kym si..
tak vela stastia k hladaniu normalnych dievcat... ver mi, su take...
a mimochodom slusne baby nemusia byt nudne...ved zabavat sa da pri sporte, opekacke alebo jednoducho len s priatelmi
podla tvojich "kriterii" som celkom normalne dievca ale mam vela priatelov a nie je so mnou nuda
cize asi sa fakt len slabo pozeras okolo seba, pripadne si sa zalubil do baby kt. fajci, pije a kurvi sa
a videla som aj také nechutné s jebákmi po celom tele okuliarničky,melancholičky,flegamtičky,ktoré sedia celé dni doma,nič nerobia,tvária sa že sú pupkom sveta ale zasa nefajčia,nepijú..takú chceš?
či aktívnu babu,i keď fajčiť a piť nemusí ako nejaký 50ročný muž,ale zasa zabávať sa vie! a je aj celkom fajn,obľúbená,vie si nájsť miesto v spoločnosti a nie je zasa taká šereda
a existuje chalan, ktorý nepije, nefajčí, nehúli a je normálny?? podľa mňa nie. každý sme predsa nejaký, tak čo
stačí vymazať pár interpunkčných znamienok a slov a máš na svete normálnu babu
aj keď s tým túlaním sa po nociach, no to je otázne, lebo ja som schopná byť vonku aj do tretej rána, ale nie s opilcami a niekde v zafajčenom priestore ale prechádzala by som sa aj tri dni v kuse a na diskotéku by som tiež šla, keby tam neboli takí ľudia ako si opísal vyššie
EXISTUJE VOBEC CHALAN KTORI SA VIE AJ SLUSNE BEZ NEJAKYCH NADAVOK VYJADROVAT ,PRI TOM NEFAJCI NEPIE A PODobne.???
ale vidno ze ty sa v tom nevyznas.
precitaj si tieto riadky co si napisal tak za tri roky a uvidis
máš v pláne hľadať tú tvoju normálnu babu celý život, alebo budeš robiť aj niečo zmysluplnejšie?
a ak chceš veľmi normálne dievča,tak zhodnoť čo ty považuješ za normálne...kopu báb na svete nepije,nefajčí a nekurví sa....ale myslíš je nenormálne ak baba alebo proste hocaký normálny človek ide občas na diskotéku zabaviť sa? ty chceš ako nejakú suchárku ktorá ti len bude doma sedieť na zadku a nebude sa vedieť zabaviť??????Lebo ja už potom neviem...
inak ako vieš, ak chceš niekoho stretnúť a ešte k tomu normálneho,tak láskavo zdvihni riť od počítaču a choď von medzi ľudí!!!
a este by som dodala ze sa da najs aj cez inych ludi.ja som si nasla dobrych kamaratov,kamaratky aj cez moje kamaratky ci rodinu