je uplne odveci ze chalani chodia oblievat..a dostavaju za to nieco.. co za to mame my?.. keby sa nam to aspon pacilo..ale nejsom najstastnejsia ak na mne skonci kybel..a oni za to este dostanu peniaze...alebo nieco.. ..ina sockovina..
tak ako ja si to vynahradím tým,že ich raz do týždňa tiež pekne prekvapím..prachy nemusím dostať ale ten sladký pocit na duši potom a ich vymletý ksicht ako sa zatvária,to stojí za to ešte viac
deň kedy všetci nadržiavajú chalanom chalani u nás dostanú velké peniaze a vajcá, majú dovolené ma oblievať, utopiť v bazéne a a šibať nejakými zpletenými konármi z kríkov
Ťažko, k nám nikto nechodí, jediní chalani, čo ma poznajú, sú spolužiaci a tí nevedia, kde bývam. Vlastne nikto nevie, kde presne bývam a keby aj hej, tak sa sem nijak nedostane.
Presne! Ale tento rok som si povedala že ak ma brat poleje čo i len štamprlíkom vody, skončí vo vani A už som zožrala dve vajcia čo mali byť pre neho.... takže nedostane nič
ja som posledne niekoho oblial ked som bol este riadne maly a musel som chodit na "rodinne oblievacky" :/.. to bol cisty, ako vravia cesky bratia, vopruz. Od kedy som mal moznost sa nejako k tomu vyjadrit, tak sa distancujem od toho.. navyse u nas doma mama zaviedla pravidlo, ze kto chce na velku noc nieco dostat, tak nesmie nikoho obliat .. oblejes a nedostanes prachy ani nic .. a tento status mi uuplne vyhovuje.. dalo by sa to nazvat uzasnou symbiozou nazorov
Suhlasim. Tiez neuznavam oblievanie a slahanie dievcat s korbacmi- ved je to tyranie... Ja to UZ zasadne nerobim. Robil som, ked som bol mladsi. Teda maximalne ked som trosku posibal s korbacom, ale oblievanie nikdy nebolo moje. A to, ze ti sadisti za to este aj dostanu odmenu, to je uz vrchol...
je to hovadina, mysluim pohadala som sa na tu temu bratom. odla mna je to diskriminacia .. potom asi 20minut premyslal a vratil sa s brytkou odpovedou : " a nie je diskriminacia ked chlapi musia pozyvat zeny na veceri a tak ?"
ale ved to je ine ! oni to robia aby zapôsobili alebo co .. no ja na nikoho nebudem posobit tym ze na mna vyleju kybal vody nie ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@1 To je strašná blbosť, ktorú si vymysleli len niekedy v súčasnosti a nemá žiaden zmysel.
Mama mi akurát hovorila, ževraj čo to akože má symbolizovať a teraz do nenávidím ešte dupľom. Ešte šťastie, že mne žiadna Veľká Noc nehrozí.
a nie je to nefeer
Ťažko, k nám nikto nechodí, jediní chalani, čo ma poznajú, sú spolužiaci a tí nevedia, kde bývam. Vlastne nikto nevie, kde presne bývam a keby aj hej, tak sa sem nijak nedostane.
@1 aj tebe
@1 1 do tretice aj tebe
ale ved to je ine ! oni to robia aby zapôsobili alebo co .. no ja na nikoho nebudem posobit tym ze na mna vyleju kybal vody nie ..