-teraz tu chceš počuť že ,,nie si krásna " ? To sa sem nedopočuješ už len z dôvodu že máš retušované fotky,ktoré sú pravdepodobne stiahnuté Ten ksicht mi moc slovenský nepríde. Takže,fakt si pre nás pomerne hnusná,radšej sa nevracaj ... - -
A lala Povedz jej,nech sa zabije,ja také veci nehovorím rád...
to čo si si myslela ked si toto zakladala? alé boli tvoje predstavy o odpovediach tu? mohla by si sa o tom podeliť ? uplne ma fasnicuje ked človek urobí niečo totálne primitivne ked môžem pochopiť jeho zmýšlanie v tej chvíli
@barky Peťko,máš jej povedať že je najkrásnejšia ženská na svete,že si sa zamiloval na prvý pohľad,že nemusí mať depresiu,pretože si fakt nič krajšie nevidel a že či sa nechce stretnúť ... Teda,myslím si
@depresia keby si nebol taky hlúpy tak vieš že som to ja. Milujem keď niekto niekoho sudi a pritom neviem o tom cloveku nic. Vsetci sa tu hrate na neviem akych detektivoch, ze mam stale ine fotky, a ja sa na vas celkom dobre zabavam ze aky ste hlupucky, lebo keby ste aspon kusok otvorili tie vase zaslepene oci...
a podla toho co si pamatam, len tvoj nick mi zarezonoval v pamati, lebo si bola nechutne nesympaticka v komentaroch, takze ako osobnost ano, si hnusna..... skus zjest mejkap, mozno potom budes zvnutra krajsia.
@depresia si frajer ked si pouzil taku frazu. Ano som hnusna, pre nikoho som nebola hnusa....doposial som neprisla tu...Tu jeden debil zacne a druhy pokračuje, ste ako stado oviec. Nepacim sa jednemu tak uz sa nepacim celemu birdzu. ano ano, len aby ste nevicnievali z davu.
tým ako sa prezentuješ (ako sa fotíš (maľuješ a škeríš) + ako sa vyjadruješ a príjmaš kritiku a názory iných (to si pamätám ešte skôr...teraz poslednú dobu som ťa už dlho neregistroval) )
ty si fakt taká sprostá alebo len líznutá nejakou mentálnou poruchou??? choď poďakovať mamke a ockovi len už neotváraj nikdy ústa lebo kazíš efekt. diky.
k teme... hnusna si az tak neni...za predpokladu, ze sa nebudes fotit ako pica, hadzat pozerske gesta, obliekat sa ako hlavna dojka z Malej Velkej, nedrbat na seba kilotony make-upu a v podstate sa nefotit...ak by sa ti podarilo toto dodrzat tak by si bola naozaj pekna...co uz ale asi nedodrzis je to, ze mas v hlave hovna
@forgottenone Je hnusná,pretože to nie sú jej fotky Do boha,nespomeniem si ako sa volá tá ženská na fotkách,ale ona to určite nie je ... Na weheartit či jak sa to volá som ju minule očekovávala ...
@nevycerpavaj to je v podstate uplne jedno... nechapem ako si moze niekto robit strasne hentake pozerske fotky... ked je to pri nejakej chlastacke, ze uz je nejake promile v krvi a je to vyslovene zo srandy tak to berem...ale takto?? keby to spravi 13 rocna skatula, ktorej zivotny vzor je Hanča Montánovjé tak ok...ale dospela, svojpravna osoba? sak to trosku hardcore
Aj ja mám otázku !!! Nie o tom kto čo ako je hnusné , ale je ten smajlík v názve proti pravidlám Birdzu ? A vymaže ho admin . Alebo sa to berie iba ako diakritika ?
neviem kto si, ale keďže si dobrovoľne vypýtaš náklad od týchto zakomplexovaných kreténov tak si to asi aj zaslúžiš lebo si asi dosť ujetá/jeblá..teraz neviem čo.. ale čo si čakala na birdzi, vo fóre pre pseudocharizmatických ľudí ktorí keď dostanú šancu niekoho dojebať tak si radi pohonia svoje zatrpknuté mega egá. (česť výnimkám)
vsetky fotky co mas v lbume sa v pohodicke daju najst na dalsich 100 strankch, keby si das aspon tu namahu a neyberes prve kurvy tore ti hodi google ked das do vyhladavaca "ugly bitch" ale nevadi. aky zmysel ma davat si falosne fotky ked su aj tak uplne na hovno ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Škoda len,že si to založila v takomto čase... Pondelok,ráno ... Kto sem bude ...
ale robíš zo seba hnusnú...ak to takto nazývaš
aku cakas na toto odpoved? fakt? aku? zaujima ma to ...
už mi ide...
Tak teda,idem dať do teba freestyle
-teraz tu chceš počuť že ,,nie si krásna " ? To sa sem nedopočuješ už len z dôvodu že máš retušované fotky,ktoré sú pravdepodobne stiahnuté Ten ksicht mi moc slovenský nepríde. Takže,fakt si pre nás pomerne hnusná,radšej sa nevracaj ... - -
A lala Povedz jej,nech sa zabije,ja také veci nehovorím rád...
Hej,poviem to za teba,mňa sem už i tak birdzáci nemajú radi ..
Zabi sa
Na toto sa podľa teba má (človeku pri zmysloch) dať odpovedať "nie, nie si"?
Fakt mi naťahuje úsmev z teba
Alebo vieš čo?Ako to tak čítam,čo sem dávaš... Príď si ku mne po diplom aj za mesiac marec
Radšej si pekne vyzdvihni diplom u Laurikaaa a neojebávaj sem
Do piče,to je inteligencia Stiahnuť si fotky a pýtať sa ,či si až taká hnusná
Nechcel by som ťa vidieť naživo ...
tým ako sa prezentuješ (ako sa fotíš (maľuješ a škeríš) + ako sa vyjadruješ a príjmaš kritiku a názory iných (to si pamätám ešte skôr...teraz poslednú dobu som ťa už dlho neregistroval) )
ak si toto všetko odmyslíme, tak si celkom pekná
tak sa nepytaj aka si, ked nechces byt sudena
Ale prsten v nose mi zlepsil naladu
vysvetlí jej niekto, že sa nikomu nepáči, lebo je piča?
Jebe? O____________________O
si pekná ale čo z toho chápeš
ty si fakt taká sprostá alebo len líznutá nejakou mentálnou poruchou??? choď poďakovať mamke a ockovi len už neotváraj nikdy ústa lebo kazíš efekt. diky.
PS : SI hnusná
k teme... hnusna si az tak neni...za predpokladu, ze sa nebudes fotit ako pica, hadzat pozerske gesta, obliekat sa ako hlavna dojka z Malej Velkej, nedrbat na seba kilotony make-upu a v podstate sa nefotit...ak by sa ti podarilo toto dodrzat tak by si bola naozaj pekna...co uz ale asi nedodrzis je to, ze mas v hlave hovna
a kludne si namyslaj, ze sa z @klaudiqaaa smeju cele KE, ale z teba sa momentalne smeje asi cely birdz
"ale z teba sa momentalne smeje asi cely birdz"
to je na samovraždu normálne
Nebudete vy dvaja rodina
A k téme: áno, si špatná, škaredá ako noc, ani postavou ani ničím sa mi nepáčiš, lebo si škaredá ako robota dpc.............