Žiaľ, je to pravda. Tí, čo nie sú spropagovaní hocijakým nekalým spôsobom, to majú ťažké. Môžeš napísať neviemaký dobrý článok, nikto si to nevšimne.
Takže rada do života: Napíš článok s nadpisom: "Čínska ekonomika" a nemusí byť vôbec dlhý, stačí niekoľko riadkov. Alebo napíš blog s nadpisom "Zrušme BIRDZ!" alebo napíš článok s titulom "Všetci ste kok*ti".
Vieš, tu ide o to, šokovať. A tým aj zaujať.
A čo sa týka blogerov, čo si menovala, že "na tých určite klikne ktokoľvek", je to veľmi individuálne, ja ich napríklad vôbec nemusím.
Presne ako azel napisal. Ja bezne davam nejak sokucuje nadpisi a podobne... A celkovo mam pisanie zamerane prave pre teenagerov, ktory sa potrebuju nad nejaku absurdnostou zasmiat a vyhovuje mi to
tak to aby som uz teraz zacala vymayslat nazov na bog, ktory neviem kedy napisem..vlastne staci vymysliet brutal odveci nadpis a pisat co potrbujes a skocia na to...Asi tak?
Antja: V podstate máš pravdu. Nadpis nemusí byť v úplnej zhode s obsahom, ale musí k nemu aspoň viesť. Čiže nemôžeš dať nadpis "vesmírna loď Enterprise" a písať o fazuľovej polievke.
B612 je názov asteroidu, z ktorého pochádza Malý princ (Exupéry).
nerieš a píš pre seba. ja nedávam šokujúce nadpisy, alebo teda sa tomu snažím vyhýbať a s počtami komentárov som spokojná. Veď tu ide o to, aby si si tvorila svoj vlastný "denník", komenty sú síce pekné, ale nie hlavné. aj keď ja som za to, aby keď blog prečítaš, si aj niečo napísala, to by zase rozhodne nikoho nezabilo. asi tak.
a ešte o tých menovaných...už z princípu neklikám na takých, ktorí sú akože známi. keď ma zaujmú blogom, prosím, ale len tak, to zas nie. neškatuľkujem, že ty píšeš dobre, a ty zas nie. každému sa môže blog podariť, ale aj nie
inak, ti co su uspesni a pisu, su hlavne uspesni kvoli tomu lebo maju svoj kvazi funclub (blbe prirovnanie, ale budiz) proste ludi ktori ich kontroluju minimalne raz do dna ci im nepribudli nove blogy A to ziskas tak ze:
Zaujimes clankom tak, aby si ludi takpovediac namotal
Robis veci na pokracovanie (niekto to snad citat bude- moj pripad )
Zahrn do nazvu: Birdz, Sex, alebo nejake zvlastne slovo... tiez otazky su dobry zaciatok nadpisu
neviem co tu riesite jake nadpisy treba davat...to je volovina...mas pisat normlane hocico, co len cches a dat si jaky nazov chces....je to tvoja vec...ak ti ide len o to aby si mala co najvacsie cislo...hmm....to mozes robit potom take blbosti jak ta mala pišula parlamer ci jak sa vola....
a to, ze su tu propagovani ludia....neviem ako...kazdy si tu buduje svoje miesto sam....alebo ti tu nebodaj vybehuje reklama ze citaj tashiru alebo sarah, alebo neviem koho vsetkeho?
to je blbost podla mna....
a nemysli si ze kazdeho zaujimaju clanky kde mas v nadpise kurva kokot alebo neviem co...
je tu vyse 40 000 ludi a ako sa povie sto ludi sto chuti...
ja citam vselico....na co kliknem to citam...a hned aj okomentujem.....
jedine co nemusim su basne...ale to je cele o tom, ze kazdy ma rad nieco ine.....ale najdu sa take, ktore ma fakt zaujmu...nemusim ich ale prečitam si to, lebo viem, že do niektorych dava clovek seba...a o tom by to malo cele byt...ked nieco pisem, mam v tom byt..ja a moja osobnost...aj ked pisem o paradajke nymfomanke....
a inak to ze ti stupne tajne cislo o tri cisla neznamena ze tvoju webku videli traja ludia....najprv by si trebalo najst v starsich forach co to tajne cislo je a az potom nieco riesit....
samozrejme ak si myslela tajne cislo...lebo ak pocitadlo tak neviem.....myslim, ze ked ti niekto kukne na webku raz a este dva krat tak sa to cislo asi uz nebude pripocitavat...
a prvdou je ze je tu sice prihlasenych strasne vela ludi, ale niektory tu boli raz, niektory raz za cas a niektorych vobec blogy nezaujimaju.....ja citam len tích ludi ktorych mam medzi priatelmi pravidelne....samozrejme som este nestihla vsetkych,, ale väčšina z nich by ti potvrdilo, ze citam ich blogy a aj komentujem...
prečo? aby som sa o nich niečo dozvedela....
inak Azel - to "ja ich nemusim" ma znamenat ze tí menovaní ludia píšu zle???
a to sa nepítam preto, že som bola menovaná tiež...
Pre tých známich: to je kvôli tomu lebo BIRDZ vás pozná a vie že píšete dobre blogy.... Takto Antja, vieš ono je to tak že nie totiž každý tukne na webku, napríklad ja mam niekedy 8 komentarov a niekedy len 2...musiš to brať z hladiska toho že niekedy ludia nečítaju ani blogy...
Tashira: Nikdy som nepovedal, že píšu zle. Ale ja spravidla neposudzujem ľudí takto: Pozor, toto je dobrý bloger, propagovaný, tak teraz hor sa čítať všetky jeho články! To nie. Prečítam si jeden-dva, keď ma nezaujmú, pomyslím si svoje.
Napríklad Bosorka221 píše veľmi dobre, ale má málo návštev. Prečo? Lebo nie je spropagovaná. Dostal som tu už hlášku z dôveryhodného zdroja, že nekalá propagácia existuje a tým nemyslím, že ti príde TS s textom: "Čítaj blogera XY !"
Ygor: Hej, hej, každý má iný vkus, ale aj v rôznych časoch rôzne chute.
juj ludia vidim ze vy ste tu uz asi dost dlho a poznate ludi ja som tu kratko hodila iba taky odstavcek na blog a odpisali 4 ludia co ma sokovalo a potesilo
podla mna komercnych ludi mate vsade ale to neznamena ze pisu lepsie ako ty ostatny len niecim uputali napr nadpisom alebo poslali ludom odkaz aby sa isli pozriet,,,
ja osobne neviem ci som otvorila daky blog co tu patri medzi tie extra navstevovane ale ak aj ano napisala som mu do komentarov to co som si myslela o teme bez ohladu na to kolko tam bolo odkazov..
Mno yo, ak ma bloger niecim zaujme, tak sa na jeho stranky vraciam a cakam co nove pribudne... ak som toho autora predtym nepoznal, tak musi niecim zaujat, inak nekliknem... to je myslim prirodzene. A ak si precitam blog, a prilis ma neslovi,tak dalsi uz necitam... skusim neho autora, alebo proste pojdem robit nieco ine, nielen citanim blogov je clovek zivy
A preco nie? Akonahle clovek zbada nejake meno, co pozna, tak si ten blog precita, aj ho okomentuje, ak sa dotycej osobe chce vtriet. Ved to uz len vidno na mnozstve tych komentarov.
37. Desiree, nesuhlasim, osobne sa komentarmi nesnazim nikomu 'vtriet'. Komentare pisem ku clankom, ktore ma oslovia a ludom, ktori o ne maju zaujem. Ak si napr. Tashira(srry, ze ta spominaju v kazdom druhom prispevku, ale si dobry priklad) v profile ziada feedback, tak ho dostane. A nie vzdy lichotivy. Je pravda, ze zacinajucim autorom pisem povzbudive komentare, aby ich to motivovalo k dalsej tvorbe, ale ak sa mi nieco nepaci, alebo s niecim nesuhlasim, tak to napisem. K zlemu blogu dobry komentar nedam, to by som si s prepacenim 'sral na hlavu'.
Tashira, ja obcas niekoho spropagujem, to je pravda, ale uvedomte si, ze ten clovek si to niecim zasluzil, niecim ma zaujal. Napr. Sarah_whiteflower pisala skvele blogy, tak isto Drbna a mohol by som napisat desiatky dalsich...
Vsimnite si ze tito ludia maju svoj status, su to megahviezdy alebo velke hviezdy. Preco? Pretoze maju nejaky vyzna v ramci BIRDZu, su svojim sposobom slavni, ludia ich poznaju a spominaju.
Status nie je o tom, ze niekto ma 5000 tajnych cisiel, a je neviem aka hviezda. Status vyjadruje toho cloveka, velke hviezdy maju ovela citanejsie blogy, ale nie preto, ze by sme ich nejak propagovali, proste ked niekto vidi "aha novy blog od Maya, to bude zas zabavne..." tak klika a cita...
Tajne cislo NEVYJADRUJE NAVSTEVNOST, tajne cislo je len ciselnym vyjadrenim statusu, ktory mas. Status vacsinou stupa, lebo clovek vacsinou daco robi, po istej dobe zacne klesat, ale klesa pomalsie, lebo clovek uz daco urobil. Ak by napr. Sarah par mesiacov neprisla vobec, klesla by z megahviezdy, lebo ludia by na nu zabudali postupne... Status ma vyjadrovat to, cim ten clovek v ramci BIRDZu je. Ti co maju nic, su relativne neznami v birdzovskom svete, ale velmi rychlo pomerne malym poctom aktivit, sa mozu dostat do povedomia, nie je to o prihlasovani, je to o tom, dostat sa do povedomia ludom, roznymi vecami, a ked sa ti to podari, rastie ti tajne cislo, cim si aktivnejsia, tym je to rychlejsie a v istom stadiu budes mat vela komentarov, ci tajnych sprav, lebo budes vyznamna v ramci birdzovskej komunity a ludia ta tu budu poznat a mat radi a citat automaticky.
Azel a propagovanie tu nie je velmi zauzivane, propagovanie niekoho nie je ciel, skor je to odmena za to ze ten clovek vytvoril na BIRDZi nieco krasne...
Som ani nevedela ze ma berete do ust, povedal mi to iba kasko.
Tak som sa vrhla do citania celeho fora.
Ako ja to neposudzujem ludi podla toho kto je ako propagovany.
Kliknem si na "Blogy"a citam, ktore chcem.
Ci uz podla nadpisu, abo co...pacia sa mi blogy ktore sa pisu zo srdca a maju v sebe humor-take ake pise Drbna.
Nechcem tu vymenuvavat vsetkých fajn blogerov, z tých co poznam z TS alebo len tak ze na nich kliknem.
Ale chcela som pvoedat len to ze ak sa rozhodnem citat blog nieje to na zaklade toho aky ma nadpis ak ma prvy nadpis v jeho blogu na jeho webke napr. "Kokoti" tak aj si to precitam a idem dalej.
Inak, zastavam nazor, co tu uz Azel spominal- vacsina dobrych blogerov je fakt malo spropagovanych... viz napr Bosorka221 pripadne mna v poslednej dobe zaujala Scopia, ktora pise tiez pekne basne- a tie jej to vela ludi nehodnoti... niekde bude chyba... :/
Tomas: Problem je, ze aj ked niekto vytvori nieco krasne, tak to vela ludi propagovat dalej nebude... zavist je svina no
Tashira- Vsak dobre... ja som presne na to poukazoval... spomenula si ju v blogu a ze by to viedlo k tomu ze by mala viac komentov... vravim, niekde je chyba :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Takže rada do života: Napíš článok s nadpisom: "Čínska ekonomika" a nemusí byť vôbec dlhý, stačí niekoľko riadkov. Alebo napíš blog s nadpisom "Zrušme BIRDZ!" alebo napíš článok s titulom "Všetci ste kok*ti".
Vieš, tu ide o to, šokovať. A tým aj zaujať.
A čo sa týka blogerov, čo si menovala, že "na tých určite klikne ktokoľvek", je to veľmi individuálne, ja ich napríklad vôbec nemusím.
Skus si prebehnut moje blogy
Antja: V podstate máš pravdu. Nadpis nemusí byť v úplnej zhode s obsahom, ale musí k nemu aspoň viesť. Čiže nemôžeš dať nadpis "vesmírna loď Enterprise" a písať o fazuľovej polievke.
B612 je názov asteroidu, z ktorého pochádza Malý princ (Exupéry).
a ešte o tých menovaných...už z princípu neklikám na takých, ktorí sú akože známi. keď ma zaujmú blogom, prosím, ale len tak, to zas nie. neškatuľkujem, že ty píšeš dobre, a ty zas nie. každému sa môže blog podariť, ale aj nie
inak, ti co su uspesni a pisu, su hlavne uspesni kvoli tomu lebo maju svoj kvazi funclub (blbe prirovnanie, ale budiz) proste ludi ktori ich kontroluju minimalne raz do dna ci im nepribudli nove blogy A to ziskas tak ze:
Zaujimes clankom tak, aby si ludi takpovediac namotal
Robis veci na pokracovanie (niekto to snad citat bude- moj pripad )
Zahrn do nazvu: Birdz, Sex, alebo nejake zvlastne slovo... tiez otazky su dobry zaciatok nadpisu
tolko odo mna
Ostatné už bolo pravdivo povedané...
14. Azel: » toplist.sk/toplist/?search...
a to, ze su tu propagovani ludia....neviem ako...kazdy si tu buduje svoje miesto sam....alebo ti tu nebodaj vybehuje reklama ze citaj tashiru alebo sarah, alebo neviem koho vsetkeho?
to je blbost podla mna....
a nemysli si ze kazdeho zaujimaju clanky kde mas v nadpise kurva kokot alebo neviem co...
je tu vyse 40 000 ludi a ako sa povie sto ludi sto chuti...
ja citam vselico....na co kliknem to citam...a hned aj okomentujem.....
jedine co nemusim su basne...ale to je cele o tom, ze kazdy ma rad nieco ine.....ale najdu sa take, ktore ma fakt zaujmu...nemusim ich ale prečitam si to, lebo viem, že do niektorych dava clovek seba...a o tom by to malo cele byt...ked nieco pisem, mam v tom byt..ja a moja osobnost...aj ked pisem o paradajke nymfomanke....
a inak to ze ti stupne tajne cislo o tri cisla neznamena ze tvoju webku videli traja ludia....najprv by si trebalo najst v starsich forach co to tajne cislo je a az potom nieco riesit....
samozrejme ak si myslela tajne cislo...lebo ak pocitadlo tak neviem.....myslim, ze ked ti niekto kukne na webku raz a este dva krat tak sa to cislo asi uz nebude pripocitavat...
a prvdou je ze je tu sice prihlasenych strasne vela ludi, ale niektory tu boli raz, niektory raz za cas a niektorych vobec blogy nezaujimaju.....ja citam len tích ludi ktorych mam medzi priatelmi pravidelne....samozrejme som este nestihla vsetkych,, ale väčšina z nich by ti potvrdilo, ze citam ich blogy a aj komentujem...
prečo? aby som sa o nich niečo dozvedela....
inak Azel - to "ja ich nemusim" ma znamenat ze tí menovaní ludia píšu zle???
a to sa nepítam preto, že som bola menovaná tiež...
ale to je len moja domienka
nuz bohuzial preto dako casto neblogujem lebo viem ako by to skoncilo
55 lienka a tasihra tie maju dobre blogy to ano musim uznat. preto mam tajnych agentov a ak je daco nove tak hned citam
Tashira: Nikdy som nepovedal, že píšu zle. Ale ja spravidla neposudzujem ľudí takto: Pozor, toto je dobrý bloger, propagovaný, tak teraz hor sa čítať všetky jeho články! To nie. Prečítam si jeden-dva, keď ma nezaujmú, pomyslím si svoje.
Napríklad Bosorka221 píše veľmi dobre, ale má málo návštev. Prečo? Lebo nie je spropagovaná. Dostal som tu už hlášku z dôveryhodného zdroja, že nekalá propagácia existuje a tým nemyslím, že ti príde TS s textom: "Čítaj blogera XY !"
Ygor: Hej, hej, každý má iný vkus, ale aj v rôznych časoch rôzne chute.
akoze ked nekto niekoho spomenie v blogu? abo v diskusii?
...a cuduj sa svete-faqt som sa na nu dostala
a to som nebola sxopna este napisat nejaky bloog ......................................
si asi neuvedomujes ze su tu pripady co ti uveria
ake je to jednoduxe...tashira ma proste zboznuje........
...inak aj ja ju ...mozno sa s nou rozbijem v BA....ale ze vraj este musim okomentovat 20 bloogov ...kurna...taq cakam.........
..stretko s tashirou je bonus redakcie
inak prosiiiim nexajte ma vyhrat: disappointed:
tych co som menovala, som nemenovala na reklamu, myslim, ze maju dobre blogy
VSETCI POVINNE CITAJTE MOJE BLOGY!!!!
A hlavne Eliza707!!!!!
A KTO OKOMENTUJE A PRECITA VSETKY BLOGY A FOTKY KTORE TU MAM....BUDE MAT MOZNOST STRETNUT SA SO MNOU
(Eliza707 moze uz aj teraz len musim prist do BA )
podla mna komercnych ludi mate vsade ale to neznamena ze pisu lepsie ako ty ostatny len niecim uputali napr nadpisom alebo poslali ludom odkaz aby sa isli pozriet,,,
ja osobne neviem ci som otvorila daky blog co tu patri medzi tie extra navstevovane ale ak aj ano napisala som mu do komentarov to co som si myslela o teme bez ohladu na to kolko tam bolo odkazov..
A preco nie? Akonahle clovek zbada nejake meno, co pozna, tak si ten blog precita, aj ho okomentuje, ak sa dotycej osobe chce vtriet. Ved to uz len vidno na mnozstve tych komentarov.
Vsimnite si ze tito ludia maju svoj status, su to megahviezdy alebo velke hviezdy. Preco? Pretoze maju nejaky vyzna v ramci BIRDZu, su svojim sposobom slavni, ludia ich poznaju a spominaju.
Status nie je o tom, ze niekto ma 5000 tajnych cisiel, a je neviem aka hviezda. Status vyjadruje toho cloveka, velke hviezdy maju ovela citanejsie blogy, ale nie preto, ze by sme ich nejak propagovali, proste ked niekto vidi "aha novy blog od Maya, to bude zas zabavne..." tak klika a cita...
Tajne cislo NEVYJADRUJE NAVSTEVNOST, tajne cislo je len ciselnym vyjadrenim statusu, ktory mas. Status vacsinou stupa, lebo clovek vacsinou daco robi, po istej dobe zacne klesat, ale klesa pomalsie, lebo clovek uz daco urobil. Ak by napr. Sarah par mesiacov neprisla vobec, klesla by z megahviezdy, lebo ludia by na nu zabudali postupne... Status ma vyjadrovat to, cim ten clovek v ramci BIRDZu je. Ti co maju nic, su relativne neznami v birdzovskom svete, ale velmi rychlo pomerne malym poctom aktivit, sa mozu dostat do povedomia, nie je to o prihlasovani, je to o tom, dostat sa do povedomia ludom, roznymi vecami, a ked sa ti to podari, rastie ti tajne cislo, cim si aktivnejsia, tym je to rychlejsie a v istom stadiu budes mat vela komentarov, ci tajnych sprav, lebo budes vyznamna v ramci birdzovskej komunity a ludia ta tu budu poznat a mat radi a citat automaticky.
Tak som sa vrhla do citania celeho fora.
Ako ja to neposudzujem ludi podla toho kto je ako propagovany.
Kliknem si na "Blogy"a citam, ktore chcem.
Ci uz podla nadpisu, abo co...pacia sa mi blogy ktore sa pisu zo srdca a maju v sebe humor-take ake pise Drbna.
Nechcem tu vymenuvavat vsetkých fajn blogerov, z tých co poznam z TS alebo len tak ze na nich kliknem.
Ale chcela som pvoedat len to ze ak sa rozhodnem citat blog nieje to na zaklade toho aky ma nadpis ak ma prvy nadpis v jeho blogu na jeho webke napr. "Kokoti" tak aj si to precitam a idem dalej.
Inak, zastavam nazor, co tu uz Azel spominal- vacsina dobrych blogerov je fakt malo spropagovanych... viz napr Bosorka221 pripadne mna v poslednej dobe zaujala Scopia, ktora pise tiez pekne basne- a tie jej to vela ludi nehodnoti... niekde bude chyba... :/
Tomas: Problem je, ze aj ked niekto vytvori nieco krasne, tak to vela ludi propagovat dalej nebude... zavist je svina no
ale aby ked budem mat napisem neaku moju myslienku a niekto si to precita a povie si ja to vidim takto a napise mi na to svoj nazor..
to mate ako reality show kym bezi reality show tak su vsetci slavny a milovany show sa skonci a potom sa ukaze koho maju ludia naozaj radi..
a pritom ona cita strasne vela blogov a kazdy jeden okomentuje...to mozem potvrdit.....